Kunci Gitar Syahiba Saufa - Tape Ketan (Koplo Version)



(Intro) Em  Am  C D Em
        Em  Am  C D Em..

            Em
rausah di eleng-eleng
                    Am
sing mbiyen wis ben sing mbiyen
            C
rausah kowe ngengkel
             D              Em
koyo wis ora ono uwong liyo maneh..

         Am
santai wae ojo di gawe kenceng
      Em
opo maneh nganti sepaneng
       D         Bm         Em
urip sepisan ojo di gawe gendeng..

(Intro) C Bm Em

(Chorus)
       Em
tape ketan enak rasane
                      Am
yen di pangan keroso anget
                           C
eleng mantan nggreges awak'e
       D             Em
ning sirah nggarai mumet..

       Em
tape ketan enak rasane
                      Am
yen di pangan keroso anget
                           C
eleng mantan nggreges awak'e
       D             Em
ning sirah nggarai mumet..

(Int.) Em  Am  C D Em
       Am  Em  D Bm Em

            Em
rausah di eleng-eleng
                    Am
sing mbiyen wis ben sing mbiyen
            C
rausah kowe ngengkel
             D              Em
koyo wis ora ono uwong liyo maneh..

         Am
santai wae ojo di gawe kenceng
      Em
opo maneh nganti sepaneng
       D         Bm         Em
urip sepisan ojo di gawe gendeng..

(Intro) C Bm Em

(Chorus)
       Em
tape ketan enak rasane
                      Am
yen di pangan keroso anget
                           C
eleng mantan nggreges awak'e
       D             Em
ning sirah nggarai mumet..

       Em
tape ketan enak rasane
                      Am
yen di pangan keroso anget
                           C
eleng mantan nggreges awak'e
       D             Em
ning sirah nggarai mumet..

       Em
tape ketan enak rasane
                      Am
yen di pangan keroso anget
                           C
eleng mantan nggreges awak'e
       D             Em
ning sirah nggarai mumet..

       Em
tape ketan enak rasane
                      Am
yen di pangan keroso anget
                           C
eleng mantan nggreges awak'e
       D             Em
ning sirah nggarai mumet..

(Outro) Am C D Em..
Lihat Semua Chord Syahiba Saufa
Posted on : by
Related Chords: