Kunci Gitar Syahiba Saufa - Mangan Ati





(Intro) Am Am G Am
        Dm C G Em Am

Am                     Am
yen pancen kowe wes ra tresno
          G            Am
tak jalok mending ngomongo
Dm                 C
ojo mung ngumbar suworo
          G        Em
sing gawe ati ku loro..

Am                     Am
yen pancen kowe wes ra sayang
       G         Am
amergo duwe simpenan..
Dm                  C
luweh becik aku tak mundur
          G         Em          Am
timbang bareng soyo suwi tambah ajur

(Int.) G C Dm Em Am
       G C Dm E Am

(Chorus)
       Am                 Dm
ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
         G    F        Am
yen kowe iseh pingin liyane
         Am           Dm
lamis lambemu.. muter omongan
          G       F          Am
tulus tresnoku.. mbok nggo.. dolanan

         Dm             C
kabeh janjimu.. ngeloro ati
       G       Em       Am
kabeh omongmu.. mangan ati..

(Intro) Am Am G Am
        Dm C G Em Am

Am                     Am
yen pancen kowe wes ra sayang
       G         Am
amergo duwe simpenan..
Dm                  C
luweh becik aku tak mundur
          G           Em        Am
timbang bareng soyo suwi tambah ajur

(Int.) G C Dm Em Am
       G C Dm Em Am

(Chorus)
       Am                 Dm
ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
         G    F        Am
yen kowe iseh pingin liyane
         Am           Dm
lamis lambemu.. muter omongan
          G       F          Am
tulus tresnoku.. mbok nggo.. dolanan

       Am                 Dm
ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
         G    F        Am
yen kowe iseh pingin liyane
         Am           Dm
lamis lambemu.. muter omongan
          G       F          Am
tulus tresnoku.. mbok nggo.. dolanan

         Dm             C
kabeh janjimu.. ngeloro ati
       G       Em       Am
kabeh omongmu.. mangan ati..
         Dm             C
kabeh janjimu.. ngeloro ati
       G       Em       Am
kabeh omongmu.. mangan ati..

Lihat Semua Chord Syahiba Saufa
Posted on : by
Related Chords: