Kunci Gitar Lala Widy - Akhire Dudu Aku



Capo di fret 2

(Intro) F G C
        Am Dm G C..

      C    G/B    Am        Em
pengenku siji.. biso sesandingan..
      F             G            C
karo sliramu.. sing paling tak sayang..
     C      G/B    Am       Em
pangucap janji.. biso bebarengan..
      F           D       G
karo sliramu.. saiki wes ilang..

(Intro) F G C

     C    G/B      Am            Em
wes ono sewindu.. aku nandang rindu..
     F       G         C
janjimu.. mbiyen karo aku..
    C    G/B      Am           Em
naliko semono.. kowe ngucap janji..
  F               D          G
bebarengan nganti tekaning pati..

(Intro) F G C

(Chorus)
E            Am               Em
lintang rembulan.. ing wengi iki..
     F
soyo nambahi sepi..
       C         E
kangen jeroning ati..
   Am          Em
atiku.. ora nyono..
    F
undangan sing tak tompo..
       Dm               G
nggawe atiku.. ora percoyo..

         F     G
akhire dudu.. aku..
              C      G/B  Am
sing biso nyanding.. sliramu..
             Dm                 G
cukup tak simpen.. tak pendem jeru..
             C
kenangan bersamamu..

(Int.) F  G  C G/B Am..
       Dm  G  C..

     C    G/B      Am            Em
wes ono sewindu.. aku nandang rindu..
     F       G         C
janjimu.. mbiyen karo aku..
    C    G/B      Am           Em
naliko semono.. kowe ngucap janji..
  F               D          G
bebarengan nganti tekaning pati..

(Intro) F G C

(Chorus)
E            Am               Em
lintang rembulan.. ing wengi iki..
     F
soyo nambahi sepi..
       C         E
kangen jeroning ati..
   Am          Em
atiku.. ora nyono..
    F
undangan sing tak tompo..
       Dm               G
nggawe atiku.. ora percoyo..

         F     G
akhire dudu.. aku..
              C      G/B  Am
sing biso nyanding.. sliramu..
             Dm                 G
cukup tak simpen.. tak pendem jeru..
             C
kenangan bersamamu..

             Dm                 G
cukup tak simpen.. tak pendem jeru..
          F     Fm  C
akhire dudu aku..



Lala Widy - Akhire Dudu Aku

(Intro) G A D
        Bm Em A D..

      D    A/C#   Bm        F#m
pengenku siji.. biso sesandingan..
      G             A            D
karo sliramu.. sing paling tak sayang..
     D      A/C#   Bm       F#m
pangucap janji.. biso bebarengan..
      G           E       A
karo sliramu.. saiki wes ilang..

(Intro) G A D

     D    A/C#     Bm            F#m
wes ono sewindu.. aku nandang rindu..
     G       A         D
janjimu.. mbiyen karo aku..
    D    A/C#     Bm           F#m
naliko semono.. kowe ngucap janji..
  G               E          A
bebarengan nganti tekaning pati..

(Intro) G A D

(Chorus)
F#           Bm               F#m
lintang rembulan.. ing wengi iki..
     G
soyo nambahi sepi..
       D         F#
kangen jeroning ati..
   Bm          F#m
atiku.. ora nyono..
    G
undangan sing tak tompo..
       Em               A
nggawe atiku.. ora percoyo..

         G     A
akhire dudu.. aku..
              D      A/C# Bm
sing biso nyanding.. sliramu..
             Em                 A
cukup tak simpen.. tak pendem jeru..
             D
kenangan bersamamu..

(Int.) G  A  D A/C# Bm..
       Em  A  D..

     D    A/C#     Bm            F#m
wes ono sewindu.. aku nandang rindu..
     G       A         D
janjimu.. mbiyen karo aku..
    D    A/C#     Bm           F#m
naliko semono.. kowe ngucap janji..
  G               E          A
bebarengan nganti tekaning pati..

(Intro) G A D

(Chorus)
F#           Bm               F#m
lintang rembulan.. ing wengi iki..
     G
soyo nambahi sepi..
       D         F#
kangen jeroning ati..
   Bm          F#m
atiku.. ora nyono..
    G
undangan sing tak tompo..
       Em               A
nggawe atiku.. ora percoyo..

         G     A
akhire dudu.. aku..
              D      A/C# Bm
sing biso nyanding.. sliramu..
             Em                 A
cukup tak simpen.. tak pendem jeru..
             D
kenangan bersamamu..

             Em                 A
cukup tak simpen.. tak pendem jeru..
          G     Gm  D
akhire dudu aku..
Lihat Semua :

Lala Widy

Chord Kunci Gitar lainnya: