Kunci Gitar Staso Prasetyo - Loro Ati



Capo di fret 4

(Intro) Am  F  E  Am
        Dm  E  F E Am

Am     E    Am
opo to aku.. iki..
G                   C
sing raiso ngerteni awakmu..
F                  Dm
nanging piye maneh kowe koyo ngene..
    E
yen pancen kudu ngene dalane..

Am      E        Am
luwih becik aku.. mundur..
G                     C
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
F                 Dm
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
   E                    Am
mergo kowe wis ono sing liyane..

(Intro) G  C  E  Am

(Chorus)
  F           G
loro ati.. tansah keloro loro..
C             E           Am
tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
  F               G
kowe tego ninggal aku tanpo sebab
C              E       Am
nanging kabeh iki uwis tak trimo..
  F            E           Am
senadyan netes eluh neng pipiku..

(Int.) Am  E  E  Am
       F  G  E  Am
       F  E  Am

Am      E        Am
luwih becik aku.. mundur..
G                     C
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
F                 Dm
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
   E                    Am
mergo kowe wis ono sing liyane..

(Intro) G  C  E  Am

(Chorus)
  F           G
loro ati.. tansah keloro loro..
C             E           Am
tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
  F               G
kowe tego ninggal aku tanpo sebab
C              E       Am
nanging kabeh iki uwis tak trimo..
  F            E           Am
senadyan netes eluh neng pipiku..
  F            E           Am
senadyan netes eluh neng pipiku..



Staso Prasetyo - Loro Ati

(Intro) C#m  A  G#  C#m
        F#m  G#  A G# C#m

C#m    G#   C#m
opo to aku.. iki..
B                   E
sing raiso ngerteni awakmu..
A                  F#m
nanging piye maneh kowe koyo ngene..
    G#
yen pancen kudu ngene dalane..

C#m     G#       C#m
luwih becik aku.. mundur..
B                     E
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
A                 F#m
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
   G#                   C#m
mergo kowe wis ono sing liyane..

(Intro) B  E  G#  C#m

(Chorus)
  A           B
loro ati.. tansah keloro loro..
E             G#          C#m
tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
  A               B
kowe tego ninggal aku tanpo sebab
E              G#      C#m
nanging kabeh iki uwis tak trimo..
  A            G#          C#m
senadyan netes eluh neng pipiku..

(Int.) C#m  G#  G#  C#m
       A  B  G#  C#m
       A  G#  C#m

C#m     G#       C#m
luwih becik aku.. mundur..
B                     E
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
A                 F#m
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
   G#                   C#m
mergo kowe wis ono sing liyane..

(Intro) B  E  G#  C#m

(Chorus)
  A           B
loro ati.. tansah keloro loro..
E             G#          C#m
tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
  A               B
kowe tego ninggal aku tanpo sebab
E              G#      C#m
nanging kabeh iki uwis tak trimo..
  A            G#          C#m
senadyan netes eluh neng pipiku..
  A            G#          C#m
senadyan netes eluh neng pipiku..

Chord Staso Prasetyo

Chord Staso Prasetyo - Loro Ati

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :