Kunci Gitar Higang Swana - Levi



(Intro) C G/B Am  -G F  Fm
        C G/B Am  -G F  Fm

        C         Em    Am
tak sadari suwe suwene awakku..
          Dm
mung diperlune awakmu
       G
selagi kau butuh..
         C         Em     Am
pas wektune awakku butuh awakmu..
          Dm                  G
nanging kowe.. sibuk karo duniamu..

        C
meski sayang..
        Em       Am
namun harus ku relakan..
         Dm
timbang awak iki terus
           G
mung terus digawe loro..

(Chorus)
            C            G/B
selamat tinggal kanggo kowe
           Am
sing tak sayang..
      Dm               G
aku bahagia nglepasne awakmu..
       C              G/B      Am
ojo nyesel lan nangis misalne aku..
        Dm                    G
oleh ganti sing ayu tekan awakmu..
    F           G            C
selamat tinggal ati sing tak sayang..

(Intro) Am Em Dm G..

        C         Em    Am
tak sadari suwe suwene awakku..
          Dm
mung diperlune awakmu
       G
selagi kau butuh..
         C         Em     Am
pas wektune awakku butuh awakmu..
          Dm                  G
nanging kowe.. sibuk karo duniamu..

        C
meski sayang..
        Em       Am
namun harus ku relakan..
         Dm
timbang awak iki terus
           G
mung terus digawe loro..

(Chorus)
            C            G/B
selamat tinggal kanggo kowe
           Am
sing tak sayang..
      Dm               G
aku bahagia nglepasne awakmu..
       C              G/B      Am
ojo nyesel lan nangis misalne aku..
        Dm                    G
oleh ganti sing ayu tekan awakmu..
    F           G            C
selamat tinggal ati sing tak sayang..

(Int.) F G Em Am Dm  G..

(Chorus)
            C            G/B
selamat tinggal kanggo kowe
           Am
sing tak sayang..
      Dm               G
aku bahagia nglepasne awakmu..
       C              G/B      Am
ojo nyesel lan nangis misalne aku..
        Dm                    G
oleh ganti sing ayu tekan awakmu..

            C            G/B
selamat tinggal kanggo kowe
           Am
sing tak sayang..
      Dm               G
aku bahagia nglepasne awakmu..
       C              G/B      Am
ojo nyesel lan nangis misalne aku..
        Dm                    G
oleh ganti sing ayu tekan awakmu..

    F           G            C
selamat tinggal ati sing tak sayang..

(Outro) F G C
Lihat Semua Chord Higang Swana
Posted on : by
Related Chords: