Kunci Gitar Staso Prasetyo feat. Happy Asmara - Pepujaning Ati



Capo di fret 2

(Intro) Am G Am
        F G Am
        G C-G/B-Am G Am

Am       G            Am
wong ayu sing tak tresnani..
         F            G          C
rino lan wengi.. kowe sing tak impeni..
Dm                      Am
tresno iki mung kanggo sliramu
    F          Em        Am
duh wong ayu pepujaning atiku..

(Intro) F Em Am

Am    Em         Am
sumilire angin wengi
         F           G        C
tulung rungokno roso kangenku iki..
Dm               Am
agawe susah ning batinku
   F         Em           Am
yo mung kowe sing tak tunggu..

(Intro) Em F Em Am

(Chorus)
     Am              Em
esem lan guyumu gawe bungah ing atiku
   F       G            C    E
rabiso aku ninggalke sliramu..
     Am              Em
esem lan guyumu gawe tentrem ing atiku
       F      G          C
ning kene aku ngenteni tekamu..

Dm                   Am
padange rembulan lan gemerlape lintang
  F                      Em
lagu kangen iki mung kanggo sliramu..
           Am
pepujaning atiku..

(Int.) C Dm G C
       Dm Am F Em Am

Am       G            Am
wong ayu sing tak tresnani..
         F            G          C
rino lan wengi.. kowe sing tak impeni..
Dm                  Am
tresno iki mung kanggo sliramu
    F        Em     Am
duh wong ayu pepujaning atiku..

(Intro) Em F Em Am

(Chorus)
     Am              Em
esem lan guyumu gawe bungah ing atiku
   F       G            C    E
rabiso aku ninggalke sliramu..
     Am              Em
esem lan guyumu gawe tentrem ing atiku
       F      G          C
ning kene aku ngenteni tekamu..

Dm                   Am
padange rembulan lan gemerlape lintang
  F                      Em
lagu kangen iki mung kanggo sliramu..
           Am
pepujaning atiku..
F Em         Am
  pepujaning atiku..



Staso Prasetyo feat. Happy Asmara - Pepujaning Ati

(Intro) A#m G# A#m
        F# G# A#m
        G# C#-Cm-A#m G# A#m

A#m      G#           A#m
wong ayu sing tak tresnani..
         F#           G#         C#
rino lan wengi.. kowe sing tak impeni..
D#m                     A#m
tresno iki mung kanggo sliramu
    F#         Fm        A#m
duh wong ayu pepujaning atiku..

(Intro) F# Fm A#m

A#m   Fm         A#m
sumilire angin wengi
         F#          G#       C#
tulung rungokno roso kangenku iki..
D#m              A#m
agawe susah ning batinku
   F#        Fm           A#m
yo mung kowe sing tak tunggu..

(Intro) Fm F# Fm A#m

(Chorus)
     A#m             Fm
esem lan guyumu gawe bungah ing atiku
   F#      G#           C#   F
rabiso aku ninggalke sliramu..
     A#m             Fm
esem lan guyumu gawe tentrem ing atiku
       F#     G#         C#
ning kene aku ngenteni tekamu..

D#m                  A#m
padange rembulan lan gemerlape lintang
  F#                     Fm
lagu kangen iki mung kanggo sliramu..
           A#m
pepujaning atiku..

(Int.) C# D#m G# C#
       D#m A#m F# Fm A#m

A#m      G#           A#m
wong ayu sing tak tresnani..
         F#           G#         C#
rino lan wengi.. kowe sing tak impeni..
D#m                 A#m
tresno iki mung kanggo sliramu
    F#       Fm     A#m
duh wong ayu pepujaning atiku..

(Intro) Fm F# Fm A#m

(Chorus)
     A#m             Fm
esem lan guyumu gawe bungah ing atiku
   F#      G#           C#   F
rabiso aku ninggalke sliramu..
     A#m             Fm
esem lan guyumu gawe tentrem ing atiku
       F#     G#         C#
ning kene aku ngenteni tekamu..

D#m                  A#m
padange rembulan lan gemerlape lintang
  F#                     Fm
lagu kangen iki mung kanggo sliramu..
           A#m
pepujaning atiku..
F# Fm         A#m
   pepujaning atiku..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: