Kunci Gitar Intan Chacha - Sliramu Selawase Chord



C        G       Am
aku ra bakal mundur..
     F       G      C
piye wae aku ra mundur..
Dm      G    Em       Am
rasane ati.. tansoyo ajur..
F                 G
yen.. aku tanpo kowe..

C              G    Am
nancep neng njero ati..
    F           G   C
tresnomu nganti saiki..
Dm            G
ngomong neng aku..
   Em            Am
tansah tak mirengke..
     F                  G
neng atimu.. opo iseh sayang..

(Chorus)
          Am        Em
tak ukir ono njero ati..
        F            C
sliramu sing tak sayangi..
 Am                   G
ora luntur tresno ono ati..

         Am       Em
ora tego aku ra lilo..
        F           C
sliramu karo wong liyo..
 Am                     G
aku sing neng kene iseh tresno..

(Int.) C G Am Em
       F G C..
       C G Am Em
       F G C..


C        G       Am
aku ra bakal mundur..
     F       G      C
piye wae aku ra mundur..
Dm      G    Em       Am
rasane ati.. tansoyo ajur..
F                 G
yen.. aku tanpo kowe..

C              G    Am
nancep neng njero ati..
    F           G   C
tresnomu nganti saiki..
Dm            G
ngomong neng aku..
   Em            Am
tansah tak mirengke..
     F                  G
neng atimu.. opo iseh sayang..

(Chorus)
          Am        Em
tak ukir ono njero ati..
        F            C
sliramu sing tak sayangi..
 Am                   G
ora luntur tresno ono ati..

         Am       Em
ora tego aku ra lilo..
        F           C
sliramu karo wong liyo..
 Am                     G
aku sing neng kene iseh tresno..

          Am        Em
tak ukir ono njero ati
        F            C
sliramu sing tak sayangi
 Am                   G
ora luntur tresno ono ati..

         Am       Em
ora tego aku ra lilo..
        F           C
sliramu karo wong liyo..
 Am                     G
aku sing neng kene iseh tresno..
 Am                     G       C
aku sing neng kene iseh tresno..



Intan Chacha - Sliramu Selawase

F#       C#      D#m
aku ra bakal mundur..
     B       C#     F#
piye wae aku ra mundur..
G#m     C#   A#m      D#m
rasane ati.. tansoyo ajur..
B                 C#
yen.. aku tanpo kowe..

F#             C#   D#m
nancep neng njero ati..
    B           C#  F#
tresnomu nganti saiki..
G#m           C#
ngomong neng aku..
   A#m           D#m
tansah tak mirengke..
     B                  C#
neng atimu.. opo iseh sayang..

(Chorus)
          D#m       A#m
tak ukir ono njero ati..
        B            F#
sliramu sing tak sayangi..
 D#m                  C#
ora luntur tresno ono ati..

         D#m      A#m
ora tego aku ra lilo..
        B           F#
sliramu karo wong liyo..
 D#m                    C#
aku sing neng kene iseh tresno..

(Int.) F# C# D#m A#m
       B C# F#..
       F# C# D#m A#m
       B C# F#..


F#       C#      D#m
aku ra bakal mundur..
     B       C#     F#
piye wae aku ra mundur..
G#m     C#   A#m      D#m
rasane ati.. tansoyo ajur..
B                 C#
yen.. aku tanpo kowe..

F#             C#   D#m
nancep neng njero ati..
    B           C#  F#
tresnomu nganti saiki..
G#m           C#
ngomong neng aku..
   A#m           D#m
tansah tak mirengke..
     B                  C#
neng atimu.. opo iseh sayang..

(Chorus)
          D#m       A#m
tak ukir ono njero ati..
        B            F#
sliramu sing tak sayangi..
 D#m                  C#
ora luntur tresno ono ati..

         D#m      A#m
ora tego aku ra lilo..
        B           F#
sliramu karo wong liyo..
 D#m                    C#
aku sing neng kene iseh tresno..

          D#m       A#m
tak ukir ono njero ati
        B            F#
sliramu sing tak sayangi
 D#m                  C#
ora luntur tresno ono ati..

         D#m      A#m
ora tego aku ra lilo..
        B           F#
sliramu karo wong liyo..
 D#m                    C#
aku sing neng kene iseh tresno..
 D#m                    C#      F#
aku sing neng kene iseh tresno..

Chord Intan Chacha - Sliramu Selawase

Lihat Semua :