LAVORA - Durung Ikhlas Chord Mudah

Capo : fret 5

(Intro) D  Bm  G Gm D..

                Bm
ceritoku karo kowe..
G             A
 anane rame wae..
D                F#m
 mung siji pilihane..
      G
atine dilarani..
      A
opo lungo ngerampungi..

(Chorus)
Em     A
 aku durung ikhlas..
F#m        Bm
 ndelok kabeh iki..
Em             A
 wong sing tak sayangi
D
wes duwe pengganti..

Em     A
 aku durung nrimo..
F#m        Bm
 yen sliramu lungo..
Em           A          D
 mbok tulung kowe ngertio..

(Int.) Bm  F#m     G      D     C#m
           huuu.. hooo.. ha..aaa..
       Bm  F#m  G A D..
     aaa..

                Bm
bola bali dilarani..
G                       A
 nanging kowe tak tresnani..
D                 F#m
 mugo ora tok baleni..
       G
cukup aku sing kelaran..
          A
durung ikhlas nggo kelangan..
(durung ikhlas Gusti..)

(Chorus)
Em     A
 aku durung ikhlas..
F#m        Bm
 ndelok kabeh iki..
Em             A
 wong sing tak sayangi
D
wes duwe pengganti..

Em     A
 aku durung nrimo..
F#m        Bm
 yen sliramu lungo..
Em           A          D
 mbok tulung kowe ngertio..

Em     A
 aku durung ikhlas..
F#m        Bm
 ndelok kabeh iki..
Em             A
 wong sing tak sayangi
D
wes duwe pengganti..

Em     A
 aku durung nrimo..
F#m        Bm
 yen sliramu lungo..
Em           A          D
 mbok tulung kowe ngertio..

G       A        D       Bm
 rampungke.. ceritoku ro kowe..
Em     A            D
 aku siap nompo.. loro ati iki..
G        A         D          Bm
 tangis eluh iki mugo dadi saksi..
     Em            A        D
nek aku.. iseh tresno tekan mati..
(maturnuwun Gusti..)



Chord Dasar

(Intro) C  Am  F Fm C..

                Am
ceritoku karo kowe..
F             G
 anane rame wae..
C                Em
 mung siji pilihane..
      F
atine dilarani..
      G
opo lungo ngerampungi..

(Chorus)
Dm     G
 aku durung ikhlas..
Em        Am
 ndelok kabeh iki..
Dm             G
 wong sing tak sayangi
C
wes duwe pengganti..

Dm     G
 aku durung nrimo..
Em        Am
 yen sliramu lungo..
Dm           G          C
 mbok tulung kowe ngertio..

(Int.) Am  Em     F      C     Bm
           huuu.. hooo.. ha..aaa..
       Am  Em  F G C..
     aaa..

                Am
bola bali dilarani..
F                       G
 nanging kowe tak tresnani..
C                 Em
 mugo ora tok baleni..
       F
cukup aku sing kelaran..
          G
durung ikhlas nggo kelangan..
(durung ikhlas Gusti..)

(Chorus)
Dm     G
 aku durung ikhlas..
Em        Am
 ndelok kabeh iki..
Dm             G
 wong sing tak sayangi
C
wes duwe pengganti..

Dm     G
 aku durung nrimo..
Em        Am
 yen sliramu lungo..
Dm           G          C
 mbok tulung kowe ngertio..

Dm     G
 aku durung ikhlas..
Em        Am
 ndelok kabeh iki..
Dm             G
 wong sing tak sayangi
C
wes duwe pengganti..

Dm     G
 aku durung nrimo..
Em        Am
 yen sliramu lungo..
Dm           G          C
 mbok tulung kowe ngertio..

F       G        C       Am
 rampungke.. ceritoku ro kowe..
Dm     G            C
 aku siap nompo.. loro ati iki..
F        G         C          Am
 tangis eluh iki mugo dadi saksi..
     Dm            G        C
nek aku.. iseh tresno tekan mati..
(maturnuwun Gusti..)



LAVORA - Durung Ikhlas

(Intro) G  Em  C Cm G..

                Em
ceritoku karo kowe..
C             D
 anane rame wae..
G                Bm
 mung siji pilihane..
      C
atine dilarani..
      D
opo lungo ngerampungi..

(Chorus)
Am     D
 aku durung ikhlas..
Bm        Em
 ndelok kabeh iki..
Am             D
 wong sing tak sayangi
G
wes duwe pengganti..

Am     D
 aku durung nrimo..
Bm        Em
 yen sliramu lungo..
Am           D          G
 mbok tulung kowe ngertio..

(Int.) Em  Bm     C      G     F#m
           huuu.. hooo.. ha..aaa..
       Em  Bm  C D G..
     aaa..

                Em
bola bali dilarani..
C                       D
 nanging kowe tak tresnani..
G                 Bm
 mugo ora tok baleni..
       C
cukup aku sing kelaran..
          D
durung ikhlas nggo kelangan..
(durung ikhlas Gusti..)

(Chorus)
Am     D
 aku durung ikhlas..
Bm        Em
 ndelok kabeh iki..
Am             D
 wong sing tak sayangi
G
wes duwe pengganti..

Am     D
 aku durung nrimo..
Bm        Em
 yen sliramu lungo..
Am           D          G
 mbok tulung kowe ngertio..

Am     D
 aku durung ikhlas..
Bm        Em
 ndelok kabeh iki..
Am             D
 wong sing tak sayangi
G
wes duwe pengganti..

Am     D
 aku durung nrimo..
Bm        Em
 yen sliramu lungo..
Am           D          G
 mbok tulung kowe ngertio..

C       D        G       Em
 rampungke.. ceritoku ro kowe..
Am     D            G
 aku siap nompo.. loro ati iki..
C        D         G          Em
 tangis eluh iki mugo dadi saksi..
     Am            D        G
nek aku.. iseh tresno tekan mati..
(maturnuwun Gusti..)

Chord Durung Ikhlas