Kunci Gitar Lavora - Mugo Bahagio



Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am
        Dm G C..

  C       G          C
loro ati iki tok larani..
   F            Fm         C
mbiyen tresnoku setengah mati..
  F            G
tangis.. eluh iki..
       Em        Am
sing tau dadi saksi..
    Dm
aku ro kowe..
   G         F G Em Am
raiso dadi siji..

(Intro) Dm G C..

   C             G           C
cincin iki sing mbiyen nyekseni..
   F       Fm         C
crito iki uwis tak rampungi..
    F          G
derese banyu moto..
        Em      Am
nanging aku rapopo..
        Dm
sing mbiyen tresno..
   G         C
saiki arep lungo..

     F            Em
pesenku yo mung siji..
       Dm          G
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      F            Em
mugo ora bakal tok baleni
        Dm                   G
mergo getun.. tibone ning mburi..

(Chorus)
F         G            Em
dek.. tak ikhlas-ikhlaske
    Am       Dm
tak kuat-kuatke..
       G            C
yen pancen wis takdire..
F       G        Em Am
 mugo kowe bahagio..
 Dm          G          C
aku uwis nerimo lan legowo..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C..

     F            Em
pesenku yo mung siji..
       Dm          G
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      F            Em
mugo ora bakal tok baleni
        Dm                   G
mergo getun.. tibone ning mburi..

(Chorus)
F         G            Em
dek.. tak ikhlas-ikhlaske
    Am       Dm
tak kuat-kuatke..
       G            C
yen pancen wis takdire..
F       G        Em Am
 mugo kowe bahagio..
 Dm         G           F  G C
aku uwis nerimo lan legowo..

          F                     G
sampun ikhlas.. ati iki tok larani..
     Em                        Am
aku uwis siap.. dinggo sadar diri..
       Dm                     G
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
           C
aku wis nrimo..
       F                      G
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
        F     Fm C
aku wis nrimo..



Lavora - Mugo Bahagio

(Intro) A B G#m C#m
        F#m B E..

  E       B          E
loro ati iki tok larani..
   A            Am         E
mbiyen tresnoku setengah mati..
  A            B
tangis.. eluh iki..
       G#m       C#m
sing tau dadi saksi..
    F#m
aku ro kowe..
   B         A B G#m C#m
raiso dadi siji..

(Intro) F#m B E..

   E             B           E
cincin iki sing mbiyen nyekseni..
   A       Am         E
crito iki uwis tak rampungi..
    A          B
derese banyu moto..
        G#m     C#m
nanging aku rapopo..
        F#m
sing mbiyen tresno..
   B         E
saiki arep lungo..

     A            G#m
pesenku yo mung siji..
       F#m         B
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      A            G#m
mugo ora bakal tok baleni
        F#m                  B
mergo getun.. tibone ning mburi..

(Chorus)
A         B            G#m
dek.. tak ikhlas-ikhlaske
    C#m      F#m
tak kuat-kuatke..
       B            E
yen pancen wis takdire..
A       B        G#m C#m
 mugo kowe bahagio..
 F#m         B          E
aku uwis nerimo lan legowo..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E..
       A B G#m C#m
       F#m B E..

     A            G#m
pesenku yo mung siji..
       F#m         B
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      A            G#m
mugo ora bakal tok baleni
        F#m                  B
mergo getun.. tibone ning mburi..

(Chorus)
A         B            G#m
dek.. tak ikhlas-ikhlaske
    C#m      F#m
tak kuat-kuatke..
       B            E
yen pancen wis takdire..
A       B        G#m C#m
 mugo kowe bahagio..
 F#m        B           A  B E
aku uwis nerimo lan legowo..

          A                     B
sampun ikhlas.. ati iki tok larani..
     G#m                       C#m
aku uwis siap.. dinggo sadar diri..
       F#m                    B
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
           E
aku wis nrimo..
       A                      B
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
        A     Am E
aku wis nrimo..

Chord Lavora

Chord Lavora - Mugo Bahagio

Lihat Semua :