Kunci Gitar LAVORA - Pengen Bali Chord



Capo : fret 2

(Intro) C G/B Am G
        F Em Dm  G..

C G/B   Am       G
wingi.. krungu kabar..
F     Em       Dm         G
yen kowe.. wis ono sing liyane
C   G/B  Am      G
rasane.. remuk loro..
   F       Em
mergo ngelingi..
 Dm         G       (C)
awak dewe tau dadi siji..

(Int.) C G/B Am G
       F Em Dm G

C  G/B   Am         G
saiki.. aku ngaku salah..
F   Em      Dm        G
kudune.. mbiyen ora pisah..
C       G/B    Am         G
yen garise.. kudu koyo ngene..
 F            Em
isone mung nrimo..
  Dm         G          (C)
nanging ati iki durung lilo..

(Int.) C G/B Am G
       F Em Dm G

(Chorus)
  C    F     G            C
jujur aku.. iseh sayang kowe..
-G/B Am      G          C   E
 rasane ora iso ngelalekke..
  Am  F       G       C
roso iki.. raiso diapusi..
-G/B Am       G           C
 saestu ati kulo pengen bali..

Am          Em
 mbiyen kelangan..
F            C        E
 saiki.. wis dadi kenangan..
Am            Em
 nyobo nglalekke..
  F                 G
nanging.. angel rasane..

(Int.) C G/B Am G
       F Em Dm G..

C  G/B   Am         G
saiki.. aku ngaku salah..
F   Em      Dm        G
kudune.. mbiyen ora pisah..
C       G/B    Am         G
yen garise.. kudu koyo ngene..
 F            Em
isone mung nrimo..
  Dm         G          (C)
nanging ati iki durung lilo..

(Int.) C G/B Am G
       F Em Dm G

(Chorus)
  C    F     G            C
jujur aku.. iseh sayang kowe..
    Am      G          C   E
rasane ora iso ngelalekke..
  Am  F       G     C
roso iki.. raiso diapusi..
    Am       G           C
saestu ati kulo pengen bali..

  C    F     G            C
jujur aku.. iseh sayang kowe..
    Am      G          C   E
rasane ora iso ngelalekke..
  Am  F       G     C
roso iki.. raiso diapusi..
    Am       G           C
saestu ati kulo pengen bali..
    Am       G         C
saestu ati kulo pengen bali..



LAVORA - Pengen Bali

(Intro) D A/C# Bm A
        G F#m Em  A..

D A/C#  Bm       A
wingi.. krungu kabar..
G     F#m      Em         A
yen kowe.. wis ono sing liyane
D   A/C# Bm      A
rasane.. remuk loro..
   G       F#m
mergo ngelingi..
 Em         A       (D)
awak dewe tau dadi siji..

(Int.) D A/C# Bm A
       G F#m Em A

D  A/C#  Bm         A
saiki.. aku ngaku salah..
G   F#m     Em        A
kudune.. mbiyen ora pisah..
D       A/C#   Bm         A
yen garise.. kudu koyo ngene..
 G            F#m
isone mung nrimo..
  Em         A          (D)
nanging ati iki durung lilo..

(Int.) D A/C# Bm A
       G F#m Em A

(Chorus)
  D    G     A            D
jujur aku.. iseh sayang kowe..
-A/C# Bm     A          D   F#
 rasane ora iso ngelalekke..
  Bm  G       A       D
roso iki.. raiso diapusi..
-A/C# Bm      A           D
 saestu ati kulo pengen bali..

Bm          F#m
 mbiyen kelangan..
G            D        F#
 saiki.. wis dadi kenangan..
Bm            F#m
 nyobo nglalekke..
  G                 A
nanging.. angel rasane..

(Int.) D A/C# Bm A
       G F#m Em A..

D  A/C#  Bm         A
saiki.. aku ngaku salah..
G   F#m     Em        A
kudune.. mbiyen ora pisah..
D       A/C#   Bm         A
yen garise.. kudu koyo ngene..
 G            F#m
isone mung nrimo..
  Em         A          (D)
nanging ati iki durung lilo..

(Int.) D A/C# Bm A
       G F#m Em A

(Chorus)
  D    G     A            D
jujur aku.. iseh sayang kowe..
    Bm      A          D   F#
rasane ora iso ngelalekke..
  Bm  G       A     D
roso iki.. raiso diapusi..
    Bm       A           D
saestu ati kulo pengen bali..

  D    G     A            D
jujur aku.. iseh sayang kowe..
    Bm      A          D   F#
rasane ora iso ngelalekke..
  Bm  G       A     D
roso iki.. raiso diapusi..
    Bm       A           D
saestu ati kulo pengen bali..
    Bm       A         D
saestu ati kulo pengen bali..

Chord LAVORA - Pengen Bali

Lihat Semua :