LAVORA - Aku Percoyo Chord Mudah

(Intro) Am...

Am       Dm
 tau ngrasake loro..
G                   C     Bm
 mergo bien kerep disio-sio..
Am                     Dm
 nganti eluh netes ing saben dino
G                     C         Bm
 aku bingung kudu cerito karo sopo..
Am                    Dm
 nanging wingi ketemu karo kowe..
G                 C    Bm
 rasane bedo karo biasane..
Am                   Dm
 tak cedaki njaluk nomer hpne
         G              (C)
sopo ngerti besuk dadi jodone..

(Int.) C Bm Am G F  E..

  Am   G           Am          Em
maturnuwun.. wes teko ning uripku iki
  F            C          Dm        G
susah seneng bebarengan tetep dilakoni
 Am          G       Am         Em
aku wes percoyo.. atimu rabakal ngeliyo
 F                C
opo wae bakal tak lakoni
  Dm         G        (Am)
tulung kowe ojo ngelarani..

(Int.) Am Dm G C -Bm
       Am Dm G Am
               woo..
       Am Dm G C -Bm
       Am Dm G C -Bm E  Am..

Am                    Dm
 nanging wingi ketemu karo kowe..
G                 C    Bm
 rasane bedo karo biasane..
Am                   Dm
 tak cedaki njaluk nomer hpne
         G              (C)
sopo ngerti besuk dadi jodone..

(Int.) C Bm Am G F G C..

C-C#-Dm-D#  A#
     maturnuwun..
      Cm          Gm
wes teko ning uripku iki
  G#           D#         Fm        A#
susah seneng bebarengan tetep dilakoni
 Cm          A#      Cm         Gm
aku wes percoyo.. atimu rabakal ngeliyo
 G#               D#
opo wae bakal tak lakoni
  Fm         A#       (Cm)
tulung kowe ojo ngelarani..

  Cm   A#          Cm          Gm
maturnuwun.. wes teko ning uripku iki
  G#           D#         Fm        A#
susah seneng bebarengan tetep dilakoni
 Cm          A#      Cm         Gm
aku wes percoyo.. atimu rabakal ngeliyo
 G#               D#
opo wae bakal tak lakoni
  Fm         A#       (D#)
tulung kowe ojo ngelarani..

(Outro) D# Dm Cm A#      G# A# G..
                 woo..woowo..



LAVORA - Aku Percoyo

(Intro) Em...

Em       Am
 tau ngrasake loro..
D                   G     F#m
 mergo bien kerep disio-sio..
Em                     Am
 nganti eluh netes ing saben dino
D                     G         F#m
 aku bingung kudu cerito karo sopo..
Em                    Am
 nanging wingi ketemu karo kowe..
D                 G    F#m
 rasane bedo karo biasane..
Em                   Am
 tak cedaki njaluk nomer hpne
         D              (G)
sopo ngerti besuk dadi jodone..

(Int.) G F#m Em D C  B..

  Em   D           Em          Bm
maturnuwun.. wes teko ning uripku iki
  C            G          Am        D
susah seneng bebarengan tetep dilakoni
 Em          D       Em         Bm
aku wes percoyo.. atimu rabakal ngeliyo
 C                G
opo wae bakal tak lakoni
  Am         D        (Em)
tulung kowe ojo ngelarani..

(Int.) Em Am D G -F#m
       Em Am D Em
               woo..
       Em Am D G -F#m
       Em Am D G -F#m B  Em..

Em                    Am
 nanging wingi ketemu karo kowe..
D                 G    F#m
 rasane bedo karo biasane..
Em                   Am
 tak cedaki njaluk nomer hpne
         D              (G)
sopo ngerti besuk dadi jodone..

(Int.) G F#m Em D C D G..

G-G#-Am-A#  F
     maturnuwun..
      Gm          Dm
wes teko ning uripku iki
  D#           A#         Cm        F
susah seneng bebarengan tetep dilakoni
 Gm          F       Gm         Dm
aku wes percoyo.. atimu rabakal ngeliyo
 D#               A#
opo wae bakal tak lakoni
  Cm         F        (Gm)
tulung kowe ojo ngelarani..

  Gm   F           Gm          Dm
maturnuwun.. wes teko ning uripku iki
  D#           A#         Cm        F
susah seneng bebarengan tetep dilakoni
 Gm          F       Gm         Dm
aku wes percoyo.. atimu rabakal ngeliyo
 D#               A#
opo wae bakal tak lakoni
  Cm         F        (A#)
tulung kowe ojo ngelarani..

(Outro) A# Am Gm F       D# F  D..
                 woo..woowo..

Chord Aku Percoyo