Kunci Gitar Saka Praja - Gelang Putih



🎸 chord sudah dimudahkan

Capo di fret 2

(Intro) D G  C  Am  D..

     G
mbok gegem tanganku..
       Em
naliko aku kademen..
         C           D
mbok reh-reh atiku.. naliko nesu..
    C                  G
ora gampang ngerteni sikapku..
     Am
kowe sing slalu ngalah
         D                D/F#-G-Am-D..
senajan awakmu wis sayah..

       G
gelang putihmu iki..
           Em
tak simpen jero lemari..
        C
nanging kenangane..
          D
slalu tak simpen ning ati

    C                  G
ora lali.. anggonmu ngabari..
        Am             D
nanging saiki kowe ora bali..

   Em                    Bm
ngalem.. sopo saiki sing ngalem..
       C      Am
nggawe atiku ayem..
         D
turu wae aku ra marem..

  Em                        Bm
kangen.. sopo uwong sing ra kangen..
       C                  D
krungu tatembanganmu.. ngeridu atiku..

(Chorus)
       G              C
jujur aku.. wegah.. kelangan..
Am             D         -C
sumpah aku.. kangen tenan..
    Bm     Em        Bm        Em
tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
       Am
gelang putihku iki..
   C    D            G
tondo.. setio kang suci..

(Int.) G  C  Am  G  F  D..

   Em                    Bm
ngalem.. sopo saiki sing ngalem..
       C      Am
nggawe atiku ayem..
         D
turu wae aku ra marem..

  Em                        Bm
kangen.. sopo uwong sing ra kangen..
       C                  D
krungu tatembanganmu.. ngeridu atiku..

(Chorus)
       G              C
jujur aku.. wegah.. kelangan..
Am             D         -C
sumpah aku.. kangen tenan..
    Bm     Em        Bm        Em
tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
       Am
gelang putihku iki..
   C    D            G
tondo.. setio kang suci..

G  C -G/B Am G  D    G
          a..ku putromu..



Saka Praja - Gelang Putih

(Intro) E A  D  Bm  E..

     A
mbok gegem tanganku..
       F#m
naliko aku kademen..
         D           E
mbok reh-reh atiku.. naliko nesu..
    D                  A
ora gampang ngerteni sikapku..
     Bm
kowe sing slalu ngalah
         E                E/G#-A-Bm-E..
senajan awakmu wis sayah..

       A
gelang putihmu iki..
           F#m
tak simpen jero lemari..
        D
nanging kenangane..
          E
slalu tak simpen ning ati

    D                  A
ora lali.. anggonmu ngabari..
        Bm             E
nanging saiki kowe ora bali..

   F#m                   C#m
ngalem.. sopo saiki sing ngalem..
       D      Bm
nggawe atiku ayem..
         E
turu wae aku ra marem..

  F#m                       C#m
kangen.. sopo uwong sing ra kangen..
       D                  E
krungu tatembanganmu.. ngeridu atiku..

(Chorus)
       A              D
jujur aku.. wegah.. kelangan..
Bm             E         -D
sumpah aku.. kangen tenan..
    C#m    F#m       C#m       F#m
tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
       Bm
gelang putihku iki..
   D    E            A
tondo.. setio kang suci..

(Int.) A  D  Bm  A  G  E..

   F#m                   C#m
ngalem.. sopo saiki sing ngalem..
       D      Bm
nggawe atiku ayem..
         E
turu wae aku ra marem..

  F#m                       C#m
kangen.. sopo uwong sing ra kangen..
       D                  E
krungu tatembanganmu.. ngeridu atiku..

(Chorus)
       A              D
jujur aku.. wegah.. kelangan..
Bm             E         -D
sumpah aku.. kangen tenan..
    C#m    F#m       C#m       F#m
tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
       Bm
gelang putihku iki..
   D    E            A
tondo.. setio kang suci..

A  D -A/C# Bm A  E    A
           a..ku putromu..
Lihat Semua Chord Saka Praja
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.