Kunci Gitar Saka Praja - Maju Terus



(Intro) C Em Am G
        Dm G C..

    C      Em
tak kuat kuatke
          Am         G
nandang kahanan koyo mangkene
  F              G         C    G-G
susah seneng tak tanggunge dewe..

C                Em
dalan sing tak lewati
      Am            G
saiki wis.. kroso sepi..
 F      G             C
ora ono kowe sing ngancani..

(Intro) Dm G C..

C G/B Am         Em
    lungamu ninggal tatu
   F             C
nembus jroning atiku
  Dm           F
nanging kepiye maneh
    G
ati kudu semeleh..

(Chorus)
        C          E
aku seh betah berjuang..
        Am       Em
kuat ngadepi pacoban..
         F       C
uripku ngetutke arus..
       Dm            G
akeh sitik.. susah seneng..
          C
kudu maju terus..

(Int.) C Em Am G
       F Em Dm G
       F G C..

    C      Em
tak kuat kuatke
          Am      G
nandang kahanan koyo ngene
  F              G         C    G
susah seneng tak tanggunge dewe..

C                Em
dalan sing tak lewati
      Am            G
saiki wis.. kroso sepi..
 F      G             C
ora ono kowe sing ngancani..

(Intro) Dm G C..

C G/B Am         Em
    lungamu ninggal tatu
   F             C
nembus jroning atiku
  Dm           F
nanging kepiye maneh
    G
ati kudu semeleh..

(Chorus)
        C          E
aku seh betah berjuang..
        Am       Em
kuat ngadepi pacoban..
         F       C
uripku ngetutke arus..
       Dm            G
akeh sitik.. susah seneng..
          C     G
kudu maju terus..

        C          E
aku seh betah berjuang..
        Am       Em
kuat ngadepi pacoban..
         F       C
uripku ngetutke arus..
       Dm            G
akeh sitik.. susah seneng..
          C     Fm C
kudu maju terus..



Saka Praja - Maju Terus

(Intro) G Bm Em D
        Am D G..

    G      Bm
tak kuat kuatke
          Em         D
nandang kahanan koyo mangkene
  C              D         G    D-D
susah seneng tak tanggunge dewe..

G                Bm
dalan sing tak lewati
      Em            D
saiki wis.. kroso sepi..
 C      D             G
ora ono kowe sing ngancani..

(Intro) Am D G..

G D/F# Em         Bm
     lungamu ninggal tatu
   C             G
nembus jroning atiku
  Am           C
nanging kepiye maneh
    D
ati kudu semeleh..

(Chorus)
        G          B
aku seh betah berjuang..
        Em       Bm
kuat ngadepi pacoban..
         C       G
uripku ngetutke arus..
       Am            D
akeh sitik.. susah seneng..
          G
kudu maju terus..

(Int.) G Bm Em D
       C Bm Am D
       C D G..

    G      Bm
tak kuat kuatke
          Em      D
nandang kahanan koyo ngene
  C              D         G    D
susah seneng tak tanggunge dewe..

G                Bm
dalan sing tak lewati
      Em            D
saiki wis.. kroso sepi..
 C      D             G
ora ono kowe sing ngancani..

(Intro) Am D G..

G D/F# Em         Bm
     lungamu ninggal tatu
   C             G
nembus jroning atiku
  Am           C
nanging kepiye maneh
    D
ati kudu semeleh..

(Chorus)
        G          B
aku seh betah berjuang..
        Em       Bm
kuat ngadepi pacoban..
         C       G
uripku ngetutke arus..
       Am            D
akeh sitik.. susah seneng..
          G     D
kudu maju terus..

        G          B
aku seh betah berjuang..
        Em       Bm
kuat ngadepi pacoban..
         C       G
uripku ngetutke arus..
       Am            D
akeh sitik.. susah seneng..
          G     Cm G
kudu maju terus..
Lihat Semua :

Chord Saka Praja - Maju Terus

Chord Kunci Gitar lainnya: