Kunci Gitar Lara Silvy - Aku Pantes Diperjuangke



Capo di fret 4

(Intro) -G C D Bm Em
        C D..

        G   Am       D      G
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
G        Am  D                  G
 aku ngerti.. aku berharga untukmu..
         G   Am         D       G
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
G         Am  D                 G
 yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

       C             D
ra tau tak larani.. atimu..
       Bm                Em
ra tau tak blenjani.. janjiku..
         C            D
tak jogo atimu.. tresnomu..

(Chorus)
       C             D
aku pantes dipertahanke..
       G     Bm   Em
aku pantes diperjuangke..
       Am
mergo aku ngerti carane..
  C            D
menyayangi dirimu

     C                  D
aku iso.. ngendeg tangismu..
     G      Bm        Em
aku iso.. nukulke esemmu..
     Am
aku iso dadi sembarang..
    C           D      G    D
opo sing dadi kekarep atimu..

(Int.) G...

        G   Am       D      G
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
G        Am  D                  G
 aku ngerti.. aku berharga untukmu..
         G   Am         D       G
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
G         Am  D                 G
 yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

       C             D
ra tau tak larani.. atimu..
       Bm                Em
ra tau tak blenjani.. janjiku..
         C            D
tak jogo atimu.. tresnomu..

(Chorus)
       C             D
aku pantes dipertahanke..
       G     Bm   Em
aku pantes diperjuangke..
       Am
mergo aku ngerti carane..
  C            D
menyayangi dirimu

     C                  D
aku iso.. ngendeg tangismu..
     G      Bm        Em
aku iso.. nukulke esemmu..
     Am
aku iso dadi sembarang..
    C           D      G
opo sing dadi kekarep atimu..
     Am
aku iso dadi sembarang..
    C           D      G    D
opo sing dadi kekarep atimu..



Lara Silvy - Aku Pantes Diperjuangke

(Intro) -B E F# D#m G#m
        E F#..

        B   C#m      F#     B
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
B        C#m F#                 B
 aku ngerti.. aku berharga untukmu..
         B   C#m        F#      B
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
B         C#m F#                B
 yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

       E             F#
ra tau tak larani.. atimu..
       D#m               G#m
ra tau tak blenjani.. janjiku..
         E            F#
tak jogo atimu.. tresnomu..

(Chorus)
       E             F#
aku pantes dipertahanke..
       B     D#m  G#m
aku pantes diperjuangke..
       C#m
mergo aku ngerti carane..
  E            F#
menyayangi dirimu

     E                  F#
aku iso.. ngendeg tangismu..
     B      D#m       G#m
aku iso.. nukulke esemmu..
     C#m
aku iso dadi sembarang..
    E           F#     B    F#
opo sing dadi kekarep atimu..

(Int.) B...

        B   C#m      F#     B
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
B        C#m F#                 B
 aku ngerti.. aku berharga untukmu..
         B   C#m        F#      B
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
B         C#m F#                B
 yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

       E             F#
ra tau tak larani.. atimu..
       D#m               G#m
ra tau tak blenjani.. janjiku..
         E            F#
tak jogo atimu.. tresnomu..

(Chorus)
       E             F#
aku pantes dipertahanke..
       B     D#m  G#m
aku pantes diperjuangke..
       C#m
mergo aku ngerti carane..
  E            F#
menyayangi dirimu

     E                  F#
aku iso.. ngendeg tangismu..
     B      D#m       G#m
aku iso.. nukulke esemmu..
     C#m
aku iso dadi sembarang..
    E           F#     B
opo sing dadi kekarep atimu..
     C#m
aku iso dadi sembarang..
    E           F#     B    F#
opo sing dadi kekarep atimu..
Lihat Semua :

Lara Silvy

Chord Kunci Gitar lainnya: