Arif Tewo - Kembang Ati Chord Mudah

Capo : fret 2

(Intro) Am...

Am                       C
gumebyar.. lintang ing wengi iki..
G                   Am
kelingan.. kembange ati..
Am                  C
rembulan.. sing ono ing kayangan..
G                  Am
kelingan.. terus kelingan..

(Intro) Am C G Am

 C               G
ati iki.. ora ngapusi..
 F                  C          G
ora ilang.. sumebar ing awang awang..
  C                 G
rogo iki.. ora mblenjani..
 F                       C     G
ora lali.. kesimpen ning jero ati..

Em              F
 awan bengi.. terus ngenteni..
Em                F
 senajan ati iki ora peduli..
Em               F
 banyu kuwi.. yo terus mili..
Em                 F
 tekan ngendi.. yo ora ngerti..

(Intro) Em F Em F

Am              E
 sak jerune kaweruh iki
            Am
yo aku mesteni
                E
yo ning ati iki mung..
               Am
sliramu kang siji..
              E
sak adohe lelaku iki
            Am
yo aku ngugemi..
                   E
yen pancen sliramu kuwi..
         Am   E         Am  E
kembange ati.. kembange ati..

 C               G
ati iki.. ora ngapusi..
 F                  C          G
ora ilang.. sumebar ing awang awang..
  C                 G
rogo iki.. ora mblenjani..
 F                       C     G
ora lali.. kesimpen ning jero ati..

         Am   E         Am  E
kembange ati.. kembange ati..
         Am   E         Am
kembange ati.. kembange ati..



Arif Tewo - Kembang Ati

(Intro) Bm...

Bm                       D
gumebyar.. lintang ing wengi iki..
A                   Bm
kelingan.. kembange ati..
Bm                  D
rembulan.. sing ono ing kayangan..
A                  Bm
kelingan.. terus kelingan..

(Intro) Bm D A Bm

 D               A
ati iki.. ora ngapusi..
 G                  D          A
ora ilang.. sumebar ing awang awang..
  D                 A
rogo iki.. ora mblenjani..
 G                       D     A
ora lali.. kesimpen ning jero ati..

F#m             G
 awan bengi.. terus ngenteni..
F#m               G
 senajan ati iki ora peduli..
F#m              G
 banyu kuwi.. yo terus mili..
F#m                G
 tekan ngendi.. yo ora ngerti..

(Intro) F#m G F#m G

Bm              F#
 sak jerune kaweruh iki
            Bm
yo aku mesteni
                F#
yo ning ati iki mung..
               Bm
sliramu kang siji..
              F#
sak adohe lelaku iki
            Bm
yo aku ngugemi..
                   F#
yen pancen sliramu kuwi..
         Bm   F#        Bm  F#
kembange ati.. kembange ati..

 D               A
ati iki.. ora ngapusi..
 G                  D          A
ora ilang.. sumebar ing awang awang..
  D                 A
rogo iki.. ora mblenjani..
 G                       D     A
ora lali.. kesimpen ning jero ati..

         Bm   F#        Bm  F#
kembange ati.. kembange ati..
         Bm   F#        Bm
kembange ati.. kembange ati..

Chord Kembang Ati