Safira Inema - Teteg Ati Chord Mudah

(Intro) C Em F G

C                   F            Fm
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 C      G          Am
atiku.. iseh kroso sumpek
        A              Dm
nanging sempet mikerke sliramu..
             G
sing tak tresnani..

C                   F            Fm
ning pungkasan.. rembulan wengi iki..
 C      G             Am       A
atiku.. iseh milih berjuang bertahan
        Dm                      G
korban ati perasaan.. kanggo sliramu..

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Em
kowe gawe ati..
                Am      A
sing tak jogo dadi gelo..
  Dm                  G
bola bali.. kowe sing salah..
         F             E
nanging aku.. sing disalahke..

(Chorus)
F        G          C  Am
mas.. perlu dingerteni..
  Dm       G           C
tetegke atiku wis koyo ibumu..
    F         G    C   -G/B  Am
ora tau ngersulo.. ngadepi polahmu
            Dm         F  G  (F)
sing nggawe atiku.. atiku.. tatu..

(Int.) F  G  Am G/B C
       Dm G

C                   F            Fm
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 C      G          Am
atiku.. iseh kroso sumpek
        A              Dm
nanging sempet mikerke sliramu..
             G
sing tak tresnani..

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Em
kowe gawe ati..
                Am      A
sing tak jogo dadi gelo..
  Dm                  G
bola bali.. kowe sing salah..
         F             E
nanging aku.. sing disalahke.. hoo..

(Int.) Am G F..
      oo..
       Dm  F   G..
         huwo..o..huu..

F                   G
wis rapopo aku sing disalahno..
  F             G        C
tapi elingo cen aku sing lilo..
  F                G     C
dadi payung naliko udane teko..

(Chorus)
F        G          C  Am
mas.. perlu dingerteni..
  Dm       G           C
tetegke atiku wis koyo ibumu..
    F         G    C   -G/B  Am
ora tau ngersulo.. ngadepi polahmu
            Dm         G
sing nggawe atiku.. atiku tatu..

F            G            C   Am
senajan kowe mung nyepelekke..
         Dm       G           C
nanging ati iki tetep tak kuatke..
   F         G
sumpah.. ati iki
    C  -G/B         Am
setioku mung kanggo kowe
    Dm         G           C
selawase bebarengan karo kowe..
    F        G           C    Am
selawase ora bakal tak liyake..
    Dm   G             (C)
selawase.. tetep teteg atine..

(Outro) C C-G/B-Am -G F
        G F-Em-C..


Safira Inema - Teteg Ati

(Intro) G# Cm C# D#

G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 G#     D#         Fm
atiku.. iseh kroso sumpek
        F              A#m
nanging sempet mikerke sliramu..
             D#
sing tak tresnani..

G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. rembulan wengi iki..
 G#     D#            Fm       F
atiku.. iseh milih berjuang bertahan
        A#m                     D#
korban ati perasaan.. kanggo sliramu..

  C#                  D#
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Cm
kowe gawe ati..
                Fm      F
sing tak jogo dadi gelo..
  A#m                 D#
bola bali.. kowe sing salah..
         C#            C
nanging aku.. sing disalahke..

(Chorus)
C#       D#         G# Fm
mas.. perlu dingerteni..
  A#m      D#          G#
tetegke atiku wis koyo ibumu..
    C#        D#   G#  -D#/G Fm
ora tau ngersulo.. ngadepi polahmu
            A#m        C# D# (C#)
sing nggawe atiku.. atiku.. tatu..

(Int.) C#  D#  Fm D#/G G#
       A#m D#

G#                  C#           C#m
ning pungkasan.. srengenge sore iki..
 G#     D#         Fm
atiku.. iseh kroso sumpek
        F              A#m
nanging sempet mikerke sliramu..
             D#
sing tak tresnani..

  C#                  D#
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Cm
kowe gawe ati..
                Fm      F
sing tak jogo dadi gelo..
  A#m                 D#
bola bali.. kowe sing salah..
         C#            C
nanging aku.. sing disalahke.. hoo..

(Int.) Fm D# C#..
      oo..
       A#m C#  D#..
         huwo..o..huu..

C#                  D#
wis rapopo aku sing disalahno..
  C#            D#       G#
tapi elingo cen aku sing lilo..
  C#               D#    G#
dadi payung naliko udane teko..

(Chorus)
C#       D#         G# Fm
mas.. perlu dingerteni..
  A#m      D#          G#
tetegke atiku wis koyo ibumu..
    C#        D#   G#  -D#/G Fm
ora tau ngersulo.. ngadepi polahmu
            A#m        D#
sing nggawe atiku.. atiku tatu..

C#           D#           G#  Fm
senajan kowe mung nyepelekke..
         A#m      D#          G#
nanging ati iki tetep tak kuatke..
   C#        D#
sumpah.. ati iki
    G# -D#/G        Fm
setioku mung kanggo kowe
    A#m        D#          G#
selawase bebarengan karo kowe..
    C#       D#          G#   Fm
selawase ora bakal tak liyake..
    A#m  D#            (G#)
selawase.. tetep teteg atine..

(Outro) G# G#-Gm-Fm -D# C#
        D# C#-Cm-G#..

Chord Teteg Ati