Kunci Gitar Safira Inema - Suwun



Capo di fret 3

  C      D         Bm
jujur.. aku iseh kangen kowe
  Em         Am
piye kabarmu saiki
    D           G
opo wes oleh ganti..
  C           D         Bm
suwun.. aku tau mok sayangi..
  Em          Am
tau mbok cintai..
       D         G
dengan sepenuh hati..

(Intro) C D Bm Em D G

G       D
ademe howo iki 
Em     Bm   C          G
marai aku.. kelingan karo kuwi
           Am          D
mbiyen jik gandeng awakmu..
 G        D
opo kowe iseh eling
  Em      Bm
karo aku iki..
   C            G
mbiyen sing tau ngancani
    Am          D
ra etung awan wengi..

          C          G
saiki wes ra koyo mbiyen..
  C        G
kowe karo aku..
    Am
amergo ora ono restu
  D
teko wong tuamu..

(Chorus)
  C      D         Bm
jujur.. aku iseh kangen kowe
  Em         Am
piye kabarmu saiki
    D           G
opo wes oleh ganti..
  C           D         Bm
suwun.. aku tau mok sayangi..
  Em          Am
tau mbok cintai..
       D         G
dengan sepenuh hati..

(Int.) Em... Em...
       C D Bm Em D G
       C D Bm Em D G

G       D
ademe howo iki 
Em     Bm   C          G
marai aku.. kelingan karo kuwi
           Am          D
mbiyen jik gandeng awakmu..
 G        D
opo kowe iseh eling
  Em      Bm
karo aku iki..
   C            G
mbiyen sing tau ngancani
    Am          D
ra etung awan wengi..

          C          G
saiki wes ra koyo mbiyen..
  C        G
kowe karo aku..
    Am
amergo ora ono restu
  D
teko wong tuamu..

(Chorus)
  C      D         Bm
jujur.. aku iseh kangen kowe
  Em         Am
piye kabarmu saiki
    D           G
opo wes oleh ganti..
  C           D         Bm
suwun.. aku tau mok sayangi..
  Em          Am
tau mbok cintai..
       D         G
dengan sepenuh hati..



Safira Inema - Suwun

  D#     F         Dm
jujur.. aku iseh kangen kowe
  Gm         Cm
piye kabarmu saiki
    F           A#
opo wes oleh ganti..
  D#          F         Dm
suwun.. aku tau mok sayangi..
  Gm          Cm
tau mbok cintai..
       F         A#
dengan sepenuh hati..

(Intro) D# F Dm Gm F A#

A#      F
ademe howo iki 
Gm     Dm   D#         A#
marai aku.. kelingan karo kuwi
           Cm          F
mbiyen jik gandeng awakmu..
 A#       F
opo kowe iseh eling
  Gm      Dm
karo aku iki..
   D#           A#
mbiyen sing tau ngancani
    Cm          F
ra etung awan wengi..

          D#         A#
saiki wes ra koyo mbiyen..
  D#       A#
kowe karo aku..
    Cm
amergo ora ono restu
  F
teko wong tuamu..

(Chorus)
  D#     F         Dm
jujur.. aku iseh kangen kowe
  Gm         Cm
piye kabarmu saiki
    F           A#
opo wes oleh ganti..
  D#          F         Dm
suwun.. aku tau mok sayangi..
  Gm          Cm
tau mbok cintai..
       F         A#
dengan sepenuh hati..

(Int.) Gm... Gm...
       D# F Dm Gm F A#
       D# F Dm Gm F A#

A#      F
ademe howo iki 
Gm     Dm   D#         A#
marai aku.. kelingan karo kuwi
           Cm          F
mbiyen jik gandeng awakmu..
 A#       F
opo kowe iseh eling
  Gm      Dm
karo aku iki..
   D#           A#
mbiyen sing tau ngancani
    Cm          F
ra etung awan wengi..

          D#         A#
saiki wes ra koyo mbiyen..
  D#       A#
kowe karo aku..
    Cm
amergo ora ono restu
  F
teko wong tuamu..

(Chorus)
  D#     F         Dm
jujur.. aku iseh kangen kowe
  Gm         Cm
piye kabarmu saiki
    F           A#
opo wes oleh ganti..
  D#          F         Dm
suwun.. aku tau mok sayangi..
  Gm          Cm
tau mbok cintai..
       F         A#
dengan sepenuh hati..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: