Kunci Gitar Safira Inema - Srengenge Wanci Dalu



Berikut ini adalah chord lagu Srengenge Wanci Dalu yang dinyanyikan oleh Safira Inema. Lagu dengan lirik bahasa jawa yang dia bawakan merupakan ciptaan Nur Bayan yang dirilis pertama kali di channel youtube officialnya. Video klip dari lagu yang dibawakannya tersebut telah tayang perdana pada 1 oktober 2021.

(Intro) F G Em A
        Dm Fm G..

                C
netes eluh neng pipiku..
A             Dm
 naliko aku eleng sliramu..
G
 sing lungo nggowo
-G/B C      E     A
 separuh.. ati.. iki..
              Dm                   G
tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi..

                   C
nanging pancen wes garise..
A                    Dm
 tresnane dewe cen.. ra mestine..
G            -G/B  C     E        A
 kowe lan aku ndue dalan sing.. bedo..
             Dm                   G
ra mungkin siji sak gede gedene roso..

(Chorus)
             F          G
opo kudu ngenteni.. tekomu..
             Em         A
opo kudu ngenteni.. balimu..
              Dm
koyo dene ngenteni..
      G             C   Gm
srengenge.. wanci dalu..

      C        F          G
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
           Em           A
nerimo pacobane.. tresnoku..
                Dm
nadyan tanpo sliramu..
         G            (Am)
jenengmu tetep neng atiku..

(Int.) Am G F#m..
       Am G F#m..
       Dm G E A
       Dm  G  C..

                   C
nanging pancen wes garise..
A                    Dm
 tresnane dewe cen.. ra mestine..
G                  C     E        A
 kowe lan aku ndue dalan sing.. bedo..
             Dm                   G
ra mungkin siji sak gede gedene roso..

(Chorus)
             F          G
opo kudu ngenteni.. tekomu..
             Em         A
opo kudu ngenteni.. balimu..
              Dm
koyo dene ngenteni..
      G             C   Gm
srengenge.. wanci dalu..

      C        F          G
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
           Em           A
nerimo pacobane.. tresnoku..
                Dm
nadyan tanpo sliramu..
         G             C   Gm
jenengmu tetep neng atiku..

    C        F          G
opo kudu ngenteni.. tekomu..
             Em         A
opo kudu ngenteni.. balimu..
              Dm 
koyo dene ngenteni..
      G             C    Gm
srengenge.. wanci dalu.. ooh..

      C        F          G
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
           Em           A
nerimo pacobane.. tresnoku..
                Dm
nadyan tanpo sliramu..
         G             C   Em
jenengmu tetep neng atiku..
A                Dm
 nadyan tanpo sliramu..
          G           C
tetep tak tutukne urepku..





(Intro) G A F#m B
        Em Gm A..

                D
netes eluh neng pipiku..
B             Em
 naliko aku eleng sliramu..
A
 sing lungo nggowo
-A/C# D     F#    B
 separuh.. ati.. iki..
              Em                   A
tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi..

                   D
nanging pancen wes garise..
B                    Em
 tresnane dewe cen.. ra mestine..
A            -A/C# D     F#       B
 kowe lan aku ndue dalan sing.. bedo..
             Em                   A
ra mungkin siji sak gede gedene roso..

(Chorus)
             G          A
opo kudu ngenteni.. tekomu..
             F#m        B
opo kudu ngenteni.. balimu..
              Em
koyo dene ngenteni..
      A             D   Am
srengenge.. wanci dalu..

      D        G          A
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
           F#m          B
nerimo pacobane.. tresnoku..
                Em
nadyan tanpo sliramu..
         A            (Bm)
jenengmu tetep neng atiku..

(Int.) Bm A G#m..
       Bm A G#m..
       Em A F# B
       Em  A  D..

                   D
nanging pancen wes garise..
B                    Em
 tresnane dewe cen.. ra mestine..
A                  D     F#       B
 kowe lan aku ndue dalan sing.. bedo..
             Em                   A
ra mungkin siji sak gede gedene roso..

(Chorus)
             G          A
opo kudu ngenteni.. tekomu..
             F#m        B
opo kudu ngenteni.. balimu..
              Em
koyo dene ngenteni..
      A             D   Am
srengenge.. wanci dalu..

      D        G          A
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
           F#m          B
nerimo pacobane.. tresnoku..
                Em
nadyan tanpo sliramu..
         A             D   Am
jenengmu tetep neng atiku..

    D        G          A
opo kudu ngenteni.. tekomu..
             F#m        B
opo kudu ngenteni.. balimu..
              Em 
koyo dene ngenteni..
      A             D    Am
srengenge.. wanci dalu.. ooh..

      D        G          A
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
           F#m          B
nerimo pacobane.. tresnoku..
                Em
nadyan tanpo sliramu..
         A             D   F#m
jenengmu tetep neng atiku..
B                Em
 nadyan tanpo sliramu..
          A           D
tetep tak tutukne urepku..

Chord Safira Inema

Chord Safira Inema - Srengenge Wanci Dalu

Lihat Semua :