Kunci Gitar Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji



(Intro) Am Em F C
        Dm Am F E
        Am Em F C
        Dm Am F E
        F E..

  Am     Em          F          C
soyo.. suwe.. soyo nelongso rasane
 Dm     Am          F           E
atiku kangen, kangenku marang kowe..
  Am         Em
nanging.. pancen..
   F              C
pancen wis dadi nasibe..
Dm            Am
durung biso sesandingan,
       F           E
sesandingan karo kowe..

(Intro) Am Em F C
        Dm Am F E

 Am   Em         F             C
arume kembang, mekar ing wayah sore..
 Dm      Am          F           E
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
 Am         Em
nanging.. nanging..
  F              C
nanging arume rambutmu..
Dm             Am
amung biso tak bayangne,
        F            E
mergo kowe ra ning kene..

(Intro) F E Am
        Am-Am G-G#m-Am

Dm                     Am
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
F                      E
nggo sangune urip, aku lan kowe..
Dm                    Am
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
     F                         E
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
          Am              Dm
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 G
aku ra bakal lali,
       C              E
marang janji sing ketali
             Am
neng simpang limo iki,
              Dm
sing nyekseni sumpahing ati
     F           E          Am
janjiku engko mesti tak tepati..

(Int.) Am Em F C
       Dm Am F E
       Am Em F C
       Dm Am F E
       F E..

 Am   Em         F             C
arume kembang, mekar ing wayah sore..
 Dm      Am          F           E
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
 Am         Em
nanging.. nanging..
  F              C
nanging arume rambutmu..
Dm             Am
amung biso tak bayangne,
        F            E
mergo kowe ra ning kene..

(Intro) F E Am..

Dm                     Am
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
F                      E
nggo sangune urip, aku lan kowe..
Dm                    Am
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
     F                         E
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
          Am              Dm
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 G
aku ra bakal lali,
       C              E
marang janji sing ketali
             Am
neng simpang limo iki,
              Dm
sing nyekseni sumpahing ati
     F           E          Am
janjiku engko mesti tak tepati..

          Am              Dm
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 G
aku ra bakal lali,
       C              E
marang janji sing ketali
             Am
neng simpang limo iki,
              Dm
sing nyekseni sumpahing ati
     F           E          Am
janjiku engko mesti tak tepati..
    F        E              Am -G#m G Em Am
entonono aku neng.. simpang limo..



Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji

(Intro) G#m D#m E B
        C#m G#m E D#
        G#m D#m E B
        C#m G#m E D#
        E D#..

  G#m    D#m         E          B
soyo.. suwe.. soyo nelongso rasane
 C#m    G#m         E           D#
atiku kangen, kangenku marang kowe..
  G#m        D#m
nanging.. pancen..
   E              B
pancen wis dadi nasibe..
C#m           G#m
durung biso sesandingan,
       E           D#
sesandingan karo kowe..

(Intro) G#m D#m E B
        C#m G#m E D#

 G#m  D#m        E             B
arume kembang, mekar ing wayah sore..
 C#m     G#m         E           D#
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
 G#m        D#m
nanging.. nanging..
  E              B
nanging arume rambutmu..
C#m            G#m
amung biso tak bayangne,
        E            D#
mergo kowe ra ning kene..

(Intro) E D# G#m
        G#m-G#m F#-Gm-G#m

C#m                    G#m
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
E                      D#
nggo sangune urip, aku lan kowe..
C#m                   G#m
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
     E                         D#
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
          G#m             C#m
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 F#
aku ra bakal lali,
       B              D#
marang janji sing ketali
             G#m
neng simpang limo iki,
              C#m
sing nyekseni sumpahing ati
     E           D#         G#m
janjiku engko mesti tak tepati..

(Int.) G#m D#m E B
       C#m G#m E D#
       G#m D#m E B
       C#m G#m E D#
       E D#..

 G#m  D#m        E             B
arume kembang, mekar ing wayah sore..
 C#m     G#m         E           D#
arum ambune.. isih biso tak rasakne..
 G#m        D#m
nanging.. nanging..
  E              B
nanging arume rambutmu..
C#m            G#m
amung biso tak bayangne,
        E            D#
mergo kowe ra ning kene..

(Intro) E D# G#m..

C#m                    G#m
aku lungo nang monco.. golek makaryo..
E                      D#
nggo sangune urip, aku lan kowe..
C#m                   G#m
arume kembang.. mekar ing wayah wengi..
     E                         D#
dadi tombo kangenku.. jeroning ati..

(Chorus)
          G#m             C#m
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 F#
aku ra bakal lali,
       B              D#
marang janji sing ketali
             G#m
neng simpang limo iki,
              C#m
sing nyekseni sumpahing ati
     E           D#         G#m
janjiku engko mesti tak tepati..

          G#m             C#m
kembangku ayu.. lilakno lungoku..
 F#
aku ra bakal lali,
       B              D#
marang janji sing ketali
             G#m
neng simpang limo iki,
              C#m
sing nyekseni sumpahing ati
     E           D#         G#m
janjiku engko mesti tak tepati..
    E        D#             G#m Gm F# D# G#m
entonono aku neng.. simpang limo..

Chord Safira Inema

Chord Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :