Kunci Gitar Safira Inema - Seni Menyakiti Hati



Capo di fret 5

(Intro) F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

  C                    Am
umpomo kowe ngerti rosoku iki..
F          G           C
 tulus lan ikhlas soko ati..
E                 Am
 tapi kowe uwes bedo..
      G             F
kowe uwes ro wong liyo..
             G
tak simpen loro jroning dodo..

(Intro) F G C Bb-B-C

  C           Em       Am       G
kenangan ro kowe ora bakal lali..
F            G          C
 sing mbiyen wes tau ngucap janji..
E                    Am
 mbiyen kowe neng atiku..
          G         F
seng ngiseni bendinoku..
          G
malah natoni atiku.. (ho'a ho'e..)

(Chorus)
        F            G
aku wes ra nggagas kata cinta
    Em              Am
yen mung nggawe aku sengsara
      Dm        G
wes cukup loro iki..
      C
ora bakal tak baleni..
    F          G
aku wes ora nduwe ati
    Em        Am
nganti mati roso iki
      Dm         G           C
berhenti dalam seni.. menyakiti hati..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C..
             (ho'a ho'e..)

  C           Em       Am       G
kenangan ro kowe ora bakal lali..
F            G          C
 sing mbiyen wes tau ngucap janji..
E                    Am
 mbiyen kowe neng atiku..
          G         F
seng ngiseni bendinoku..
          G
malah natoni atiku..

(Chorus)
        F            G
aku wes ra nggagas kata cinta
    Em              Am
yen mung nggawe aku sengsara
      Dm        G
wes cukup loro iki..
      C
ora bakal tak baleni..
    F          G
aku wes ora nduwe ati
    Em        Am
nganti mati roso iki
      Dm         G           C
berhenti dalam seni.. menyakiti hati..

        F            G
aku wes ra nggagas kata cinta
    Em              Am
yen mung nggawe aku sengsara
      Dm        G
wes cukup loro iki..
      C
ora bakal tak baleni..
    F          G
aku wes ora nduwe ati
    Em        Am
nganti mati roso iki
      Dm         G           C       G C
berhenti dalam seni.. menyakiti hati..
      Dm         G           C
berhenti dalam seni.. menyakiti hati..



Safira Inema - Seni Menyakiti Hati

(Intro) A# C Am Dm
        A# C F..
        A# C Am Dm
        Gm C F..

  F                    Dm
umpomo kowe ngerti rosoku iki..
A#         C           F
 tulus lan ikhlas soko ati..
A                 Dm
 tapi kowe uwes bedo..
      C             A#
kowe uwes ro wong liyo..
             C
tak simpen loro jroning dodo..

(Intro) A# C F D#-E-F

  F           Am       Dm       C
kenangan ro kowe ora bakal lali..
A#           C          F
 sing mbiyen wes tau ngucap janji..
A                    Dm
 mbiyen kowe neng atiku..
          C         A#
seng ngiseni bendinoku..
          C
malah natoni atiku.. (ho'a ho'e..)

(Chorus)
        A#           C
aku wes ra nggagas kata cinta
    Am              Dm
yen mung nggawe aku sengsara
      Gm        C
wes cukup loro iki..
      F
ora bakal tak baleni..
    A#         C
aku wes ora nduwe ati
    Am        Dm
nganti mati roso iki
      Gm         C           F
berhenti dalam seni.. menyakiti hati..

(Int.) A# C Am Dm
       Gm C F..
       A# C Am Dm
       Gm C F..
             (ho'a ho'e..)

  F           Am       Dm       C
kenangan ro kowe ora bakal lali..
A#           C          F
 sing mbiyen wes tau ngucap janji..
A                    Dm
 mbiyen kowe neng atiku..
          C         A#
seng ngiseni bendinoku..
          C
malah natoni atiku..

(Chorus)
        A#           C
aku wes ra nggagas kata cinta
    Am              Dm
yen mung nggawe aku sengsara
      Gm        C
wes cukup loro iki..
      F
ora bakal tak baleni..
    A#         C
aku wes ora nduwe ati
    Am        Dm
nganti mati roso iki
      Gm         C           F
berhenti dalam seni.. menyakiti hati..

        A#           C
aku wes ra nggagas kata cinta
    Am              Dm
yen mung nggawe aku sengsara
      Gm        C
wes cukup loro iki..
      F
ora bakal tak baleni..
    A#         C
aku wes ora nduwe ati
    Am        Dm
nganti mati roso iki
      Gm         C           F       C F
berhenti dalam seni.. menyakiti hati..
      Gm         C           F
berhenti dalam seni.. menyakiti hati..
Lihat Semua :

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya: