Kunci Gitar Safira Inema - Opo Kurang Sayang



 F          G             Em
opo.. aku kurang sayang kowe..
         Am       Dm
nganti kowe iso tego
         G          C
nggawe tatu ning atiku..
 F          G             Em
opo.. aku kurang tresno kowe..
          Am         Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
       F            G           C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

(Intro) F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C

C        G
aku jan ora nyongko..
  Am
kowe iso tego..
    F             Em
nggawe cidro ning atiku
     Dm        G
demi wong liyo..

C           G
kadang ku pengen takon
  Am
kapan kowe iso..
  F            Em
mengerti dan memahami
 Dm       G
isi hati iki..

   F          G
sampai kapan aku..
Em        Am
harus begini..
           Dm
mbok remuk atiku
      G           C
tanpo ngerti salahku..

(Chorus)
 F          G             Em
opo.. aku kurang sayang kowe..
         Am       Dm
nganti kowe iso tego
         G          C
nggawe tatu ning atiku..
 F          G             Em
opo.. aku kurang tresno kowe..
          Am         Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
       F            G           C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

(Int.) Am... Am...

C           G
kadang ku pengen takon
  Am
kapan kowe iso..
  F            Em
mengerti dan memahami
 Dm       G
isi hati iki..

   F          G
sampai kapan aku..
Em        Am
harus begini..
           Dm
mbok remuk atiku
      G           C
tanpo ngerti salahku..

(Chorus)
 F          G             Em
opo.. aku kurang sayang kowe..
         Am       Dm
nganti kowe iso tego
         G          C
nggawe tatu ning atiku..
 F          G             Em
opo.. aku kurang tresno kowe..
          Am         Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
       F            G           C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

 F          G             Em
opo.. aku kurang sayang kowe..
         Am       Dm
nganti kowe iso tego
         G          C
nggawe tatu ning atiku..
 F          G             Em
opo.. aku kurang tresno kowe..
          Am         Dm
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
       F            G           C
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

(Outro) F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: