Kunci Gitar Safira Inema - Ngenteni Janjimu



Capo di fret 2

(Intro) Am G F C
        Dm Am F E

         Am          G
sing pungkasan.. ono ning kene..
   F           C
sliramu.. lan aku..
  Dm         Am
naliko jejer sesandingan..
    F         E
kok ucapke janjimu..

     Am         G
ndek semono aku ra ngiro
   F            C
sliramu.. pamit aku..
  Dm           Am
senadyan kondo mung sedelo
      F           E
wes gawe bingung atiku..

  Am              G
nanging piye kuwi karepmu
   F           C
mberebes mili eluhku
Dm             Am
 aku ra biso nggandoli
       F        E
marang keputusanmu..

  Am            G
kudu lilo ning ora biso
      F           C
mergo kebacut tresno..
Dm                  Am
wes kadung njangget ono dodo
       F           E
yo wes dadi janji ati..

(Chorus)
        Am                C
yo mung siji sing tak tresnani..
      Dm       Am
mung sliramu.. pepujane ati
F           G
tansah tak ugemi janjimu
F            E
nganti tekan saiki..

       Am             C
tresno iki kang tulus suci
 Dm          Am
ojo nganti.. kok blenjani..
F               G         Am
sing tak tunggu mung sliramu..

(Int.) E-G-C
       Am C Dm Am
       F G Am..
       E-G-C
       Am C Dm Am
       F G Am..

         Am          G
sing pungkasan.. ono ning kene..
   F           C
sliramu.. lan aku..
  Dm         Am
naliko jejer sesandingan..
    F         E
kok ucapke janjimu..

     Am         G
ndek semono aku ra ngiro
   F            C
sliramu.. pamit aku..
  Dm           Am
senadyan kondo mung sedelo
      F           E
wes gawe bingung atiku..

  Am              G
nanging piye kuwi karepmu
   F           C
mberebes mili eluhku
Dm             Am
 aku ra biso nggandoli
       F        E
marang keputusanmu..

  Am            G
kudu lilo ning ora biso
      F           C
mergo kebacut tresno..
Dm                  Am
wes kadung njangget ono dodo
       F           E
yo wes dadi janji ati..

(Chorus)
        Am                C
yo mung siji sing tak tresnani..
      Dm       Am
mung sliramu.. pepujane ati
F           G
tansah tak ugemi janjimu
F            E
nganti tekan saiki..

       Am             C
tresno iki kang tulus suci
 Dm          Am
ojo nganti.. kok blenjani..
F               G         Am
sing tak tunggu mung sliramu..

        Am                C
yo mung siji sing tak tresnani..
      Dm       Am
mung sliramu.. pepujane ati
F           G
tansah tak ugemi janjimu
F            E
nganti tekan saiki..

       Am             C
tresno iki kang tulus suci
 Dm          Am
ojo nganti.. kok blenjani..
F               G         Am
sing tak tunggu mung sliramu..



Safira Inema - Ngenteni Janjimu

(Intro) Bm A G D
        Em Bm G F#

         Bm          A
sing pungkasan.. ono ning kene..
   G           D
sliramu.. lan aku..
  Em         Bm
naliko jejer sesandingan..
    G         F#
kok ucapke janjimu..

     Bm         A
ndek semono aku ra ngiro
   G            D
sliramu.. pamit aku..
  Em           Bm
senadyan kondo mung sedelo
      G           F#
wes gawe bingung atiku..

  Bm              A
nanging piye kuwi karepmu
   G           D
mberebes mili eluhku
Em             Bm
 aku ra biso nggandoli
       G        F#
marang keputusanmu..

  Bm            A
kudu lilo ning ora biso
      G           D
mergo kebacut tresno..
Em                  Bm
wes kadung njangget ono dodo
       G           F#
yo wes dadi janji ati..

(Chorus)
        Bm                D
yo mung siji sing tak tresnani..
      Em       Bm
mung sliramu.. pepujane ati
G           A
tansah tak ugemi janjimu
G            F#
nganti tekan saiki..

       Bm             D
tresno iki kang tulus suci
 Em          Bm
ojo nganti.. kok blenjani..
G               A         Bm
sing tak tunggu mung sliramu..

(Int.) F#-A-D
       Bm D Em Bm
       G A Bm..
       F#-A-D
       Bm D Em Bm
       G A Bm..

         Bm          A
sing pungkasan.. ono ning kene..
   G           D
sliramu.. lan aku..
  Em         Bm
naliko jejer sesandingan..
    G         F#
kok ucapke janjimu..

     Bm         A
ndek semono aku ra ngiro
   G            D
sliramu.. pamit aku..
  Em           Bm
senadyan kondo mung sedelo
      G           F#
wes gawe bingung atiku..

  Bm              A
nanging piye kuwi karepmu
   G           D
mberebes mili eluhku
Em             Bm
 aku ra biso nggandoli
       G        F#
marang keputusanmu..

  Bm            A
kudu lilo ning ora biso
      G           D
mergo kebacut tresno..
Em                  Bm
wes kadung njangget ono dodo
       G           F#
yo wes dadi janji ati..

(Chorus)
        Bm                D
yo mung siji sing tak tresnani..
      Em       Bm
mung sliramu.. pepujane ati
G           A
tansah tak ugemi janjimu
G            F#
nganti tekan saiki..

       Bm             D
tresno iki kang tulus suci
 Em          Bm
ojo nganti.. kok blenjani..
G               A         Bm
sing tak tunggu mung sliramu..

        Bm                D
yo mung siji sing tak tresnani..
      Em       Bm
mung sliramu.. pepujane ati
G           A
tansah tak ugemi janjimu
G            F#
nganti tekan saiki..

       Bm             D
tresno iki kang tulus suci
 Em          Bm
ojo nganti.. kok blenjani..
G               A         Bm
sing tak tunggu mung sliramu..
Lihat Semua :

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya: