Kunci Gitar Safira Inema - Menggok Haluan



                     Am
wes kadung tahun tahunan
                   F
menjalin suatu hubungan
                   G
begitu sangat mudahnya
                     Am
kowe kok menggok haluan..

Am                     Am
  wes kadung tahun tahunan
                       F
tresno sing suwi tak bangun
                         G
mendadak aku mbok gawe bingung
                         Am
krono kowe sing nggawe wurung..

(Intro) Am F G Am
        Am F G Am

                         Am
kok yo gampang ngomongne bubar..
                   Dm
sak enak'e karep'e dewe..
             Dm
opo ora mbok pikir
             Dm
kowe kui lan aku
           Am
wes suwe tunangan..
       G
dasar emang keterlaluan
        C
cintaku engkau remehkan
        E
ngenes atiku..

(Chorus)
                     Am
wes kadung tahun tahunan
                   F
menjalin suatu hubungan
                   G
begitu sangat mudahnya
                     Am
kowe kok menggok haluan..

Am                     Am
  wes kadung tahun tahunan
                       F
tresno sing suwi tak bangun
                         G
mendadak aku mbok gawe bingung
                         Am
krono kowe sing nggawe wurung..

              Dm       Am
pancen mbok sejo gawe ukoro
         G     F         Am
mangkel atiku.. dengan dirimu..

(Int.) Am...
       Am F G Am
       Am F G Am

                         Am
kok yo gampang ngomongne bubar..
                   Dm
sak enak'e karep'e dewe..
             Dm
opo ora mbok pikir
             Dm
kowe kui lan aku
           Am
wes suwe tunangan..
       G
dasar emang keterlaluan
        C
cintaku engkau remehkan
        E
ngenes atiku..

(Chorus)
                     Am
wes kadung tahun tahunan
                   F
menjalin suatu hubungan
                   G
begitu sangat mudahnya
                     Am
kowe kok menggok haluan..

Am                     Am
  wes kadung tahun tahunan
                       F
tresno sing suwi tak bangun
                         G
mendadak aku mbok gawe bingung
                         Am
krono kowe sing nggawe wurung..

              Dm       Am
pancen mbok sejo gawe ukoro
         G     F         Am
mangkel atiku.. dengan dirimu..
         G     F         Am
mangkel atiku.. dengan dirimu..



Safira Inema - Menggok Haluan

                     G#m
wes kadung tahun tahunan
                   E
menjalin suatu hubungan
                   F#
begitu sangat mudahnya
                     G#m
kowe kok menggok haluan..

G#m                    G#m
  wes kadung tahun tahunan
                       E
tresno sing suwi tak bangun
                         F#
mendadak aku mbok gawe bingung
                         G#m
krono kowe sing nggawe wurung..

(Intro) G#m E F# G#m
        G#m E F# G#m

                         G#m
kok yo gampang ngomongne bubar..
                   C#m
sak enak'e karep'e dewe..
             C#m
opo ora mbok pikir
             C#m
kowe kui lan aku
           G#m
wes suwe tunangan..
       F#
dasar emang keterlaluan
        B
cintaku engkau remehkan
        D#
ngenes atiku..

(Chorus)
                     G#m
wes kadung tahun tahunan
                   E
menjalin suatu hubungan
                   F#
begitu sangat mudahnya
                     G#m
kowe kok menggok haluan..

G#m                    G#m
  wes kadung tahun tahunan
                       E
tresno sing suwi tak bangun
                         F#
mendadak aku mbok gawe bingung
                         G#m
krono kowe sing nggawe wurung..

              C#m      G#m
pancen mbok sejo gawe ukoro
         F#    E         G#m
mangkel atiku.. dengan dirimu..

(Int.) G#m...
       G#m E F# G#m
       G#m E F# G#m

                         G#m
kok yo gampang ngomongne bubar..
                   C#m
sak enak'e karep'e dewe..
             C#m
opo ora mbok pikir
             C#m
kowe kui lan aku
           G#m
wes suwe tunangan..
       F#
dasar emang keterlaluan
        B
cintaku engkau remehkan
        D#
ngenes atiku..

(Chorus)
                     G#m
wes kadung tahun tahunan
                   E
menjalin suatu hubungan
                   F#
begitu sangat mudahnya
                     G#m
kowe kok menggok haluan..

G#m                    G#m
  wes kadung tahun tahunan
                       E
tresno sing suwi tak bangun
                         F#
mendadak aku mbok gawe bingung
                         G#m
krono kowe sing nggawe wurung..

              C#m      G#m
pancen mbok sejo gawe ukoro
         F#    E         G#m
mangkel atiku.. dengan dirimu..
         F#    E         G#m
mangkel atiku.. dengan dirimu..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: