Safira Inema - Mangku Purel Chord Mudah

       Am              Em
mangku purel ning karaokean..
         Dm            G          C    E
ndemek pupu sampai munggah ning semeru..
       Am               Em
mangku purel dudu penggawean..
         Dm          G  -Bm    C
luweh penting mikiro masa depanmu..

(Intro) Am Em F..
        Am Em D..
        C-Bm-Am..

              Am            Em
kowe wis lali omah ora uli ulian..
       F                  Em
senengane dolan neng karaokean
               F               C
ngandengi penyanyi.. ora cukup siji..
           Dm         G         C
cekelane botol polahe koyo wong tolol..

                 Am
ndang balio ning omah
               Em
bojomu wes ngenteni..
      F                 Em
ora popo ora bakal di seneni..
               F
penting kowe jujur..
            C
janji ra mbaleni..
                  Dm
gek ndang mapan turu
       G           C
sesok isuk senam pagi..

Am                  Em
 aku wes nate kondo awakmu..
Am               Em
 ojo terusan begitu..
Am                  Em
 sumpaho janji karo atimu..
  F             G
siji.. loro.. telu..

(Chorus)
       Am              Em
mangku purel ning karaokean..
         Dm            G          C
ndemek pupu sampai munggah ning semeru..
C  -Bm-Am               Em
mangku purel dudu penggawean..
         Dm          G         C
luweh penting mikiro masa depanmu..

(Int.) Am Em Dm G -G#-Bm
       Am Em F -G C..

                 Am
ndang balio ning omah
               Em
bojomu wes ngenteni..
      F                 Em
ora popo ora bakal di seneni..
               F
penting kowe jujur..
            C
janji ra mbaleni..
                  Dm
gek ndang mapan turu
       G           C
sesok isuk senam pagi..

Am                  Em
 aku wes nate kondo awakmu..
Am               Em
 ojo terusan begitu..
Am                  Em
 sumpaho janji karo atimu..
  F             G
siji.. loro.. telu..

(Chorus)
       Am              Em
mangku purel ning karaokean..
         Dm            G          C
ndemek pupu sampai munggah ning semeru..
C  -Bm-Am               Em
mangku purel dudu penggawean..
         Dm          G      C
luweh penting mikiro masa depanmu..

       Am              Em
mangku purel ning karaokean..
         Dm            G          C
ndemek pupu sampai munggah ning semeru..
       Am               Em
mangku purel dudu penggawean..
         Dm          G         C
luweh penting mikiro masa depanmu..
         Dm          G         C
luweh penting mikiro masa depanmu..

Chord Mangku Purel