Kunci Gitar Safira Inema - Lintrik Asmoro



Capo di fret 3

(Intro) Am  Dm  F G  Am
        Am  Dm  F G  Am..

                 Am
ojo kowe nyepelekne aku
                Dm
ojo kowe ngelarani atiku..
            F         G
mergo atiku iki duk watu..
                    Am
sak penak'e kowe ngenyek aku..

                   Am
opo ra ngerti yen aku sakti..
                    Dm
tak sebut sepisan kowe ngoleki..
          F
teru kowe bingung
           G             Am
lalu jatuh hati kepada diriku..

(Chorus)
Am
heng wilaheng cici huli
  G               Am
pikiranmu oleng datanglah padaku
Am
heng wilaheng cici huli
 G                       Am
iki montro sakti nggawe njinakne kamu
      G                 F
yowes ngene kabeh nyalahne sopo..
G                        Am
 yen uwes keneng lintrik asmoro..

(Int.) Am...
       Am  G Am
       Am  G Am
       G F G Am..

                 Am
ojo kowe nyepelekne aku
                Dm
ojo kowe ngelarani atiku..
            F         G
mergo atiku iki duk watu..
                    Am
sak penak'e kowe ngenyek aku..

                   Am
opo ra ngerti yen aku sakti..
                    Dm
tak sebut sepisan kowe ngoleki..
          F
teru kowe bingung
           G             Am
lalu jatuh hati kepada diriku..

(Chorus)
Am
heng wilaheng cici huli
  G               Am
pikiranmu oleng datanglah padaku
Am
heng wilaheng cici huli
 G                       Am
iki montro sakti nggawe njinakne kamu
      G                 F
yowes ngene kabeh nyalahne sopo..
G                        Am
 yen uwes keneng lintrik asmoro..



Safira Inema - Lintrik Asmoro

(Intro) Cm  Fm  G# A#  Cm
        Cm  Fm  G# A#  Cm..

                 Cm
ojo kowe nyepelekne aku
                Fm
ojo kowe ngelarani atiku..
            G#        A#
mergo atiku iki duk watu..
                    Cm
sak penak'e kowe ngenyek aku..

                   Cm
opo ra ngerti yen aku sakti..
                    Fm
tak sebut sepisan kowe ngoleki..
          G#
teru kowe bingung
           A#            Cm
lalu jatuh hati kepada diriku..

(Chorus)
Cm
heng wilaheng cici huli
  A#              Cm
pikiranmu oleng datanglah padaku
Cm
heng wilaheng cici huli
 A#                      Cm
iki montro sakti nggawe njinakne kamu
      A#                G#
yowes ngene kabeh nyalahne sopo..
A#                       Cm
 yen uwes keneng lintrik asmoro..

(Int.) Cm...
       Cm  A# Cm
       Cm  A# Cm
       A# G# A# Cm..

                 Cm
ojo kowe nyepelekne aku
                Fm
ojo kowe ngelarani atiku..
            G#        A#
mergo atiku iki duk watu..
                    Cm
sak penak'e kowe ngenyek aku..

                   Cm
opo ra ngerti yen aku sakti..
                    Fm
tak sebut sepisan kowe ngoleki..
          G#
teru kowe bingung
           A#            Cm
lalu jatuh hati kepada diriku..

(Chorus)
Cm
heng wilaheng cici huli
  A#              Cm
pikiranmu oleng datanglah padaku
Cm
heng wilaheng cici huli
 A#                      Cm
iki montro sakti nggawe njinakne kamu
      A#                G#
yowes ngene kabeh nyalahne sopo..
A#                       Cm
 yen uwes keneng lintrik asmoro..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: