Kunci Gitar Safira Inema - Lemah Lempung



Capo di fret 2

(Intro) G G C D
        G G C D

G
suwe suwe boseni
C        G
among janji janji
  Am          D        G
wiwit biyen tumekan saiki..
G
ra pisan ra pindo
C         G
janjimu kabeh nglokro
  Am       D
raono buktine..
                    G
mung abang abang lambe..

G
aku wis ora betah
C        G
pengen petuk kowe
  Am         D        G
supoyo genah kelanjutane..
G
ojo mung meneng wae
C          G
lemah lempunge..
       Am         D
sing nggenah petunge
          G
ben ra mbulet wae..

(Chorus)
            D          G
yen mung njagakne janjimu
       C         G
biso biso aku ra payu
       C              D
kadong tak tunggu tunggu
                G
jebul kok amung semu..

         D        G
suwi ngenteni tekamu
       C       G
nganti sudo ayuku
          C             D
nunggu janji ra tekan tekan
        D         G
koyo gluduk tanpo udan..

(Intro) G  C G
        C D  G  D
        G C G C D  G

G
suwe suwe boseni
C        G
among janji janji
  Am          D        G
wiwit biyen tumekan saiki..
G
ra pisan ra pindo
C         G
janjimu kabeh nglokro
  Am       D
raono buktine..
                    G
mung abang abang lambe..

G
aku wis ora betah
C        G
pengen petuk kowe
  Am         D        G
supoyo genah kelanjutane..
G
ojo mung meneng wae
C          G
lemah lempunge..
       Am         D
sing nggenah petunge
          G
ben ra mbulet wae..

(Chorus)
            D          G
yen mung njagakne janjimu
       C         G
biso biso aku ra payu
       C              D
kadong tak tunggu tunggu
                G
jebul kok amung semu..

         D        G
suwi ngenteni tekamu
       C       G
nganti sudo ayuku
          C             D
nunggu janji ra tekan tekan
        D         G
koyo gluduk tanpo udan..

            D          G
yen mung njagakne janjimu
       C         G
biso biso aku ra payu
       C              D
kadong tak tunggu tunggu
                G
jebul kok amung semu..

         D        G
suwi ngenteni tekamu
       C       G
nganti sudo ayuku
          C             D
nunggu janji ra tekan tekan
        D         G
koyo gluduk tanpo udan..



Safira Inema - Lemah Lempung

(Intro) A A D E
        A A D E

A
suwe suwe boseni
D        A
among janji janji
  Bm          E        A
wiwit biyen tumekan saiki..
A
ra pisan ra pindo
D         A
janjimu kabeh nglokro
  Bm       E
raono buktine..
                    A
mung abang abang lambe..

A
aku wis ora betah
D        A
pengen petuk kowe
  Bm         E        A
supoyo genah kelanjutane..
A
ojo mung meneng wae
D          A
lemah lempunge..
       Bm         E
sing nggenah petunge
          A
ben ra mbulet wae..

(Chorus)
            E          A
yen mung njagakne janjimu
       D         A
biso biso aku ra payu
       D              E
kadong tak tunggu tunggu
                A
jebul kok amung semu..

         E        A
suwi ngenteni tekamu
       D       A
nganti sudo ayuku
          D             E
nunggu janji ra tekan tekan
        E         A
koyo gluduk tanpo udan..

(Intro) A  D A
        D E  A  E
        A D A D E  A

A
suwe suwe boseni
D        A
among janji janji
  Bm          E        A
wiwit biyen tumekan saiki..
A
ra pisan ra pindo
D         A
janjimu kabeh nglokro
  Bm       E
raono buktine..
                    A
mung abang abang lambe..

A
aku wis ora betah
D        A
pengen petuk kowe
  Bm         E        A
supoyo genah kelanjutane..
A
ojo mung meneng wae
D          A
lemah lempunge..
       Bm         E
sing nggenah petunge
          A
ben ra mbulet wae..

(Chorus)
            E          A
yen mung njagakne janjimu
       D         A
biso biso aku ra payu
       D              E
kadong tak tunggu tunggu
                A
jebul kok amung semu..

         E        A
suwi ngenteni tekamu
       D       A
nganti sudo ayuku
          D             E
nunggu janji ra tekan tekan
        E         A
koyo gluduk tanpo udan..

            E          A
yen mung njagakne janjimu
       D         A
biso biso aku ra payu
       D              E
kadong tak tunggu tunggu
                A
jebul kok amung semu..

         E        A
suwi ngenteni tekamu
       D       A
nganti sudo ayuku
          D             E
nunggu janji ra tekan tekan
        E         A
koyo gluduk tanpo udan..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: