Kunci Gitar Safira Inema - Lagu Buat Mantan



    Am                 G
ora bakal.. getun mikirne sliramu..
                 F
malah dadi banggaku 
                                  E
kowe wes nyandang dadi setatus mantanku..

      Am                G
sorry wae.. i'm is very ok
           F
selalu ceria meski tanpa kamu
           E
ada di sisiku lagi.. lagi..

(Intro) Am G G Am
        Am G G Am

Am                                   F
 kadung ati iki wes kependem banyu moto
                                    E
ora tedeng aling aling kudu tak kuatno..
                                 Am
sudik aku geton.. kon terus mikirno..
Am                                      F
 wes ketok glagatmu pancen uwes ora tresno..
                                     E
kau tinggal cintaku iki yo wes ora popo..
                                   Am
tak jamin seminggu.. wes oleh gantimu..

(Chorus)
     Am
wes ndang minggato, wes ndang minggato
     G
wes ndang minggato, sorry wae ati loro..
     Am
wes ndang minggato, wes ndang minggato
     G
wes ndang minggato, sorry wae ati loro..
    F                            Am
minggat, minggat, minggat, minggato..

(Intro) Am...
        Am G G Am
        Am G G Am

      Am                G
sorry wae.. i'm is very ok
           F
selalu ceria meski tanpa kamu
           E
ada di sisiku lagi.. lagi..


Am                                   F
 kadung ati iki wes kependem banyu moto
                                    E
ora tedeng aling aling kudu tak kuatno..
                                 Am
sudik aku geton.. kon terus mikirno..
Am                                      F
 wes ketok glagatmu pancen uwes ora tresno..
                                     E
kau tinggal cintaku iki yo wes ora popo..
                                   Am
tak jamin seminggu.. wes oleh gantimu..

(Chorus)
     Am
wes ndang minggato, wes ndang minggato
     G
wes ndang minggato, sorry wae ati loro..
     Am
wes ndang minggato, wes ndang minggato
     G
wes ndang minggato, sorry wae ati loro..
    F                            Am
minggat, minggat, minggat, minggato..

(Outro) Am G G Am
        Am G G Am



Safira Inema - Lagu Buat Mantan

    Fm                 D#
ora bakal.. getun mikirne sliramu..
                 C#
malah dadi banggaku 
                                  C
kowe wes nyandang dadi setatus mantanku..

      Fm                D#
sorry wae.. i'm is very ok
           C#
selalu ceria meski tanpa kamu
           C
ada di sisiku lagi.. lagi..

(Intro) Fm D# D# Fm
        Fm D# D# Fm

Fm                                   C#
 kadung ati iki wes kependem banyu moto
                                    C
ora tedeng aling aling kudu tak kuatno..
                                 Fm
sudik aku geton.. kon terus mikirno..
Fm                                      C#
 wes ketok glagatmu pancen uwes ora tresno..
                                     C
kau tinggal cintaku iki yo wes ora popo..
                                   Fm
tak jamin seminggu.. wes oleh gantimu..

(Chorus)
     Fm
wes ndang minggato, wes ndang minggato
     D#
wes ndang minggato, sorry wae ati loro..
     Fm
wes ndang minggato, wes ndang minggato
     D#
wes ndang minggato, sorry wae ati loro..
    C#                           Fm
minggat, minggat, minggat, minggato..

(Intro) Fm...
        Fm D# D# Fm
        Fm D# D# Fm

      Fm                D#
sorry wae.. i'm is very ok
           C#
selalu ceria meski tanpa kamu
           C
ada di sisiku lagi.. lagi..


Fm                                   C#
 kadung ati iki wes kependem banyu moto
                                    C
ora tedeng aling aling kudu tak kuatno..
                                 Fm
sudik aku geton.. kon terus mikirno..
Fm                                      C#
 wes ketok glagatmu pancen uwes ora tresno..
                                     C
kau tinggal cintaku iki yo wes ora popo..
                                   Fm
tak jamin seminggu.. wes oleh gantimu..

(Chorus)
     Fm
wes ndang minggato, wes ndang minggato
     D#
wes ndang minggato, sorry wae ati loro..
     Fm
wes ndang minggato, wes ndang minggato
     D#
wes ndang minggato, sorry wae ati loro..
    C#                           Fm
minggat, minggat, minggat, minggato..

(Outro) Fm D# D# Fm
        Fm D# D# Fm
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: