Kunci Gitar Safira Inema - Kowe Ora Nduwe Ati



Ciptaan : Ma'ruf Shodiqin (Shodie) / Ora Rewel Official.

Capo di fret 4

(Intro) C G/B Am G
        F  G..

    C        G/B          Am  -Gm C
mbendino.. dolan bareng kowe..
  F            Em         Dm      G
saben dino whatsappan.. karo kowe..
  C              G/B      Am       -Gm C
susah seneng.. dilakoni bareng kowe..
   F           G      C
yo mung kowe.. ning ati..

  C              G/B       Am  -Gm C
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 F         C             Dm  G
opo mergo aku wong ra nduwe..
  C         G/B          Am       Gm C
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  F               G      C  G
kowe pancen.. ra nduwe ati..

(Chorus)
          C     G            Am     Em
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    F          C          Dm           G
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
          C     G            Am     Em
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    F          C         Dm    G        C
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Bb  G..

  C              G/B       Am  -Gm C
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 F         C             Dm  G
opo mergo aku wong ra nduwe..
  C         G/B          Am       Gm C
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  F               G      C  G
kowe pancen.. ra nduwe ati..

(Chorus)
          C     G            Am     Em
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    F          C          Dm           G
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
          C     G            Am     Em
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    F          C         Dm    G        C
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..

          C     G            Am     Em
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    F          C          Dm           G
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
          C     G            Am     Em
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    F          C         Dm    G        C
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..



Safira Inema - Kowe Ora Nduwe Ati

(Intro) E B/D# C#m B
        A  B..

    E        B/D#         C#m -Bm E
mbendino.. dolan bareng kowe..
  A            G#m        F#m     B
saben dino whatsappan.. karo kowe..
  E              B/D#     C#m      -Bm E
susah seneng.. dilakoni bareng kowe..
   A           B      E
yo mung kowe.. ning ati..

  E              B/D#      C#m -Bm E
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 A         E             F#m B
opo mergo aku wong ra nduwe..
  E         B/D#         C#m      Bm E
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  A               B      E  B
kowe pancen.. ra nduwe ati..

(Chorus)
          E     B            C#m    G#m
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    A          E          F#m          B
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
          E     B            C#m    G#m
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    A          E         F#m   B        E
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E..
       A B G#m C#m
       D  B..

  E              B/D#      C#m -Bm E
nanging saiki ngopo kowe lungo..
 A         E             F#m B
opo mergo aku wong ra nduwe..
  E         B/D#         C#m      Bm E
tegone kowe mblenjani janji suci iki..
  A               B      E  B
kowe pancen.. ra nduwe ati..

(Chorus)
          E     B            C#m    G#m
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    A          E          F#m          B
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
          E     B            C#m    G#m
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    A          E         F#m   B        E
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..

          E     B            C#m    G#m
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    A          E          F#m          B
jaremu sehidup semati.. nanging opo bukti..
          E     B            C#m    G#m
kowe sing tak sayang.. kok malah ngilang..
    A          E         F#m   B        E
jaremu arep nompo aku.. opo anane.. uripku..
Lihat Semua :

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya: