Kunci Gitar Safira Inema - Ketemu Ora Suwe



Capo di fret 5

(Intro) Am F Dm E
        Am F Dm E

              Am
uwis tak ukir jenengmu..
               C
ono ning njero atiku..
           Dm                F
sabendino eling.. marang esemmu..
           G             Am
membuat rindu.. ingin bertemu..

               Am
tak titipne tembang rindu..
              C
lewat laras asmoroku..
            Dm                 F
mugo biso gawe.. ngobati kangenku..
         G             Am
karo dirimu.. pujaan hatiku..

(Chorus)
           Am
aku neng kene..
                  C
kang tansah ngenteni..
      G             E
tulus endah tresno iki..
               F      G           Am
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

          Am              C
senadyan amung.. sedelo wae..
         G              E
ku ingin berjumpa denganmu..
          F          G        Am
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..

(Intro) Am F Dm E
        Am F Dm E

               Am
tak titipne tembang rindu..
              C
lewat laras asmoroku..
            Dm                 F
mugo biso gawe.. ngobati kangenku..
         G             Am
karo dirimu.. pujaan hatiku..

(Chorus)
           Am
aku neng kene..
                  C
kang tansah ngenteni..
      G             E
tulus endah tresno iki..
               F      G           Am
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

          Am              C
senadyan amung.. sedelo wae..
         G              E
ku ingin berjumpa denganmu..
          F          G        Am
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..

           Am
aku neng kene..
                  C
kang tansah ngenteni..
      G             E
tulus endah tresno iki..
               F      G           Am
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

          Am              C
senadyan amung.. sedelo wae..
         G              E
ku ingin berjumpa denganmu..
          F          G        Am
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..
          F          G        Am
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..





(Intro) Dm A# Gm A
        Dm A# Gm A

              Dm
uwis tak ukir jenengmu..
               F
ono ning njero atiku..
           Gm                A#
sabendino eling.. marang esemmu..
           C             Dm
membuat rindu.. ingin bertemu..

               Dm
tak titipne tembang rindu..
              F
lewat laras asmoroku..
            Gm                 A#
mugo biso gawe.. ngobati kangenku..
         C             Dm
karo dirimu.. pujaan hatiku..

(Chorus)
           Dm
aku neng kene..
                  F
kang tansah ngenteni..
      C             A
tulus endah tresno iki..
               Bb     C           Dm
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

          Dm              F
senadyan amung.. sedelo wae..
         C              A
ku ingin berjumpa denganmu..
          Bb         C        Dm
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..

(Intro) Dm A# Gm A
        Dm A# Gm A

               Dm
tak titipne tembang rindu..
              F
lewat laras asmoroku..
            Gm                 A#
mugo biso gawe.. ngobati kangenku..
         C             Dm
karo dirimu.. pujaan hatiku..

(Chorus)
           Dm
aku neng kene..
                  F
kang tansah ngenteni..
      C             A
tulus endah tresno iki..
               Bb     C           Dm
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

          Dm              F
senadyan amung.. sedelo wae..
         C              A
ku ingin berjumpa denganmu..
          Bb         C        Dm
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..

           Dm
aku neng kene..
                  F
kang tansah ngenteni..
      C             A
tulus endah tresno iki..
               Bb     C           Dm
ku ingin bercumbu.. rayu oh sayangku..

          Dm              F
senadyan amung.. sedelo wae..
         C              A
ku ingin berjumpa denganmu..
          Bb         C        Dm
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..
          Bb         C        Dm
suwe ra ketemu.. ketemu ora suwe..

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :