Kunci Gitar Safira Inema - Graji Angin



Capo di fret 1

(Intro) Am Dm E C
        F Dm Am

     Am
sesandingan selawase
      G
janji sing tau mbok ucapne
    Dm
ora bakal cidro nadyan
         Am
akeh panggudo sing ono..

(Intro) G E Am

        Am
nanging saiki sing ono
       G
sumpah janjimu suloyo
     Dm
kowe cidro malah gandeng
          Am
karo wong lio..

(Intro) F G Am

(Chorus)
   Am                   G
ibarat koyo wong graji angin..
      Dm                      Am
nresnani sliramu sing raono wujute
    Am                          G
bebasan wong nyidam kang lagi pingin..
      Dm
yen durung keturutan..
    E               Am
ora biso nglaleke karepe..

(Int.) Dm Am E Am A
       Dm Am E Am

     Am
sesandingan selawase
      G
janji sing tau mbok ucapne
    Dm
ora bakal cidro nadyan
         Am
akeh panggudo sing ono..

(Intro) G E Am

        Am
nanging saiki sing ono
       G
sumpah janjimu suloyo
     Dm
kowe cidro malah gandeng
          Am
karo wong lio..

(Intro) F G Am

(Chorus)
   Am                   G
ibarat koyo wong graji angin..
      Dm                      Am
nresnani sliramu sing raono wujute
    Am                          G
bebasan wong nyidam kang lagi pingin..
      Dm
yen durung keturutan..
    E               Am   E
ora biso nglaleke karepe..

   Am                   G
ibarat koyo wong graji angin..
      Dm                      Am
nresnani sliramu sing raono wujute
    Am                          G
bebasan wong nyidam kang lagi pingin..
      Dm
yen durung keturutan..
    E               Am
ora biso nglaleke karepe..

     F                 E           Am
koyo graji angin.. nresnani.. sliramu..



Safira Inema - Graji Angin

(Intro) A#m D#m F C#
        F# D#m A#m

     A#m
sesandingan selawase
      G#
janji sing tau mbok ucapne
    D#m
ora bakal cidro nadyan
         A#m
akeh panggudo sing ono..

(Intro) G# F A#m

        A#m
nanging saiki sing ono
       G#
sumpah janjimu suloyo
     D#m
kowe cidro malah gandeng
          A#m
karo wong lio..

(Intro) F# G# A#m

(Chorus)
   A#m                  G#
ibarat koyo wong graji angin..
      D#m                     A#m
nresnani sliramu sing raono wujute
    A#m                         G#
bebasan wong nyidam kang lagi pingin..
      D#m
yen durung keturutan..
    F               A#m
ora biso nglaleke karepe..

(Int.) D#m A#m F A#m A#
       D#m A#m F A#m

     A#m
sesandingan selawase
      G#
janji sing tau mbok ucapne
    D#m
ora bakal cidro nadyan
         A#m
akeh panggudo sing ono..

(Intro) G# F A#m

        A#m
nanging saiki sing ono
       G#
sumpah janjimu suloyo
     D#m
kowe cidro malah gandeng
          A#m
karo wong lio..

(Intro) F# G# A#m

(Chorus)
   A#m                  G#
ibarat koyo wong graji angin..
      D#m                     A#m
nresnani sliramu sing raono wujute
    A#m                         G#
bebasan wong nyidam kang lagi pingin..
      D#m
yen durung keturutan..
    F               A#m  F
ora biso nglaleke karepe..

   A#m                  G#
ibarat koyo wong graji angin..
      D#m                     A#m
nresnani sliramu sing raono wujute
    A#m                         G#
bebasan wong nyidam kang lagi pingin..
      D#m
yen durung keturutan..
    F               A#m
ora biso nglaleke karepe..

     F#                F           A#m
koyo graji angin.. nresnani.. sliramu..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: