Kunci Gitar Safira Inema - Eromoko Seksine Janji



Capo di fret 1

(Intro) C Am F G
        C Am F G

     C           Am
ning terminal.. eromoko..
  F                G
wonogiri kang dadi seksi
 C            Am
sliramu.. ketemu aku..
  F                      G
netes eluh ngrangkul awakku..

F     G            C
 percoyo mas.. iki dudu pacoban
F        G           C
 nanging iki.. dalan katresnan
F      G          C     G/B  Am
 pangestune.. aku tetep nresnani
  F          G         C
mugo wong tuomu merestui..

(Chorus)
             C
kowe ojo sumelang..
      F            G          C
aku bakal berjuang kanggo awakmu..
             Dm
bakal tak buktekne..
        F           G         C
yen aku pantes dadi konco uripmu..

            C
percoyo awakku..
        F          G          C
wong tuomu bakal gelem nompo aku..
          Dm
ning eromoko..
        F          G        C
dadi seksine janji katresnanku..

(Int.) C... C...

     C           Am
ning terminal.. eromoko..
  F                G
wonogiri kang dadi seksi
 C            Am
sliramu.. ketemu aku..
  F                      G
netes eluh ngrangkul awakku..

F     G            C
 percoyo mas.. iki dudu pacoban
F        G           C
 nanging iki.. dalan katresnan
F      G          C     G/B  Am
 pangestune.. aku tetep nresnani..
  F          G         C
mugo wong tuomu merestui..

(Chorus)
             C
kowe ojo sumelang..
      F            G          C
aku bakal berjuang kanggo awakmu..
             Dm
bakal tak buktekne..
        F           G         C
yen aku pantes dadi konco uripmu..

            C
percoyo awakku..
        F          G          C
wong tuomu bakal gelem nompo aku..
          Dm
ning eromoko..
        F          G        C
dadi seksine janji katresnanku..



Safira Inema - Eromoko Seksine Janji

(Intro) C# A#m F# G#
        C# A#m F# G#

     C#          A#m
ning terminal.. eromoko..
  F#               G#
wonogiri kang dadi seksi
 C#           A#m
sliramu.. ketemu aku..
  F#                     G#
netes eluh ngrangkul awakku..

F#    G#           C#
 percoyo mas.. iki dudu pacoban
F#       G#          C#
 nanging iki.. dalan katresnan
F#     G#         C#    G#/C  A#m
 pangestune.. aku tetep nresnani
  F#         G#        C#
mugo wong tuomu merestui..

(Chorus)
             C#
kowe ojo sumelang..
      F#           G#         C#
aku bakal berjuang kanggo awakmu..
             D#m
bakal tak buktekne..
        F#          G#        C#
yen aku pantes dadi konco uripmu..

            C#
percoyo awakku..
        F#         G#         C#
wong tuomu bakal gelem nompo aku..
          D#m
ning eromoko..
        F#         G#       C#
dadi seksine janji katresnanku..

(Int.) C#... C#...

     C#          A#m
ning terminal.. eromoko..
  F#               G#
wonogiri kang dadi seksi
 C#           A#m
sliramu.. ketemu aku..
  F#                     G#
netes eluh ngrangkul awakku..

F#    G#           C#
 percoyo mas.. iki dudu pacoban
F#       G#          C#
 nanging iki.. dalan katresnan
F#     G#         C#    G#/C  A#m
 pangestune.. aku tetep nresnani..
  F#         G#        C#
mugo wong tuomu merestui..

(Chorus)
             C#
kowe ojo sumelang..
      F#           G#         C#
aku bakal berjuang kanggo awakmu..
             D#m
bakal tak buktekne..
        F#          G#        C#
yen aku pantes dadi konco uripmu..

            C#
percoyo awakku..
        F#         G#         C#
wong tuomu bakal gelem nompo aku..
          D#m
ning eromoko..
        F#         G#       C#
dadi seksine janji katresnanku..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: