Safira Inema - Durung Ikhlas Chord Mudah

Capo : fret 3

(Intro) Cm  G  D#  G  C

C                Am
 ceritoku karo kowe..
F             G
 anane rame wae..
C                Em
 mung siji pilihane..
      F
atine dilarani..
      G
opo lungo ngerampungi..

(Chorus)
Dm     G
 aku durung ikhlas..
Em        Am
 ndelok kabeh iki..
Dm             G
 wong sing tak sayangi..
    C
wes duwe pengganti..

Dm     G
 aku durung nrimo..
Em        Am
 yen sliramu lungo..
Dm           G        C
 mbok tulung kowe ngertio..

(Int.) A#  Am  Fm  C
       Dm Em F F#m G..

C                Am
 bola bali dilarani..
F                       G
 nanging kowe tak tresnani..
C                 Em
 mugo ora tok baleni..
       F
cukup aku sing kelaran
          G
durung ikhlas nggo kelangan..

(Chorus)
Dm     G
 aku durung ikhlas..
Em        Am
 ndelok kabeh iki..
Dm             G
 wong sing tak sayangi..
    C
wes duwe pengganti..

Dm     G
 aku durung nrimo..
Em        Am
 yen sliramu lungo..
Dm           G        C
 mbok tulung kowe ngertio..

Dm     G
 aku durung ikhlas..
Em        Am
 ndelok kabeh iki..
Dm             G
 wong sing tak sayangi..
    C
wes duwe pengganti..

Dm     G
 aku durung nrimo..
Em        Am
 yen sliramu lungo..
Dm           G        C
 mbok tulung kowe ngertio..

F       G        C       Am
 rampungke.. ceritoku ro kowe..
Dm     G        C
 aku siap nompo loro ati iki..
F        G         C          Am
 tangis eluh iki mugo dadi saksi
    Dm           G        C    Am
nek aku iseh tresno tekan mati..
    Dm           G          C
nek aku iseh tresno tekan mati..



Safira Inema - Durung Ikhlas

(Intro) D#m  A#  F#  A#  D#

D#               Cm
 ceritoku karo kowe..
G#            A#
 anane rame wae..
D#               Gm
 mung siji pilihane..
      G#
atine dilarani..
      A#
opo lungo ngerampungi..

(Chorus)
Fm     A#
 aku durung ikhlas..
Gm        Cm
 ndelok kabeh iki..
Fm             A#
 wong sing tak sayangi..
    D#
wes duwe pengganti..

Fm     A#
 aku durung nrimo..
Gm        Cm
 yen sliramu lungo..
Fm           A#       D#
 mbok tulung kowe ngertio..

(Int.) C#  Cm  G#m  D#
       Fm Gm G# Am A#..

D#               Cm
 bola bali dilarani..
G#                      A#
 nanging kowe tak tresnani..
D#                Gm
 mugo ora tok baleni..
       G#
cukup aku sing kelaran
          A#
durung ikhlas nggo kelangan..

(Chorus)
Fm     A#
 aku durung ikhlas..
Gm        Cm
 ndelok kabeh iki..
Fm             A#
 wong sing tak sayangi..
    D#
wes duwe pengganti..

Fm     A#
 aku durung nrimo..
Gm        Cm
 yen sliramu lungo..
Fm           A#       D#
 mbok tulung kowe ngertio..

Fm     A#
 aku durung ikhlas..
Gm        Cm
 ndelok kabeh iki..
Fm             A#
 wong sing tak sayangi..
    D#
wes duwe pengganti..

Fm     A#
 aku durung nrimo..
Gm        Cm
 yen sliramu lungo..
Fm           A#       D#
 mbok tulung kowe ngertio..

G#      A#       D#      Cm
 rampungke.. ceritoku ro kowe..
Fm     A#       D#
 aku siap nompo loro ati iki..
G#       A#        D#         Cm
 tangis eluh iki mugo dadi saksi
    Fm           A#       D#   Cm
nek aku iseh tresno tekan mati..
    Fm           A#         D#
nek aku iseh tresno tekan mati..

Chord Durung Ikhlas