Kunci Gitar Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange



Capo di fret 1

(Intro) F G Am
        F G Am
        F G Em Am
        F G Am

Am           C
loro rasane ati..
G                Am
nganti ra biso lali
Em                   G
tresno tulus songko ati..
       C   E
di larani..
  F            G
kowe janji tresno..
  C           Am
tulus songko ati..
     F             Em      Am
nyatane kowe.. nggawe loro ati..

Am             C
piye kabarmu sayang..
 G              Am
opo kowe eling aku..
   Em
mbiyen sing mbok tinggal
   G         C   E
tanpo.. mesakne..
  F           G
kowe ninggal aku..
    C          Am
pas sayang sayange
     F            Em           Am
lungamu ninggal.. tatu neng atiku..

(Chorus)
          Am           C
tatu neng atiku loro rasane
         Dm               C
nganti koyo diiris iris rasane
        Dm                C
mergo naliko aku sayang sayange
       Em
kowe mutus tresno cukup sak mene

        Am            C
keronto ronto ati rasane
        Dm             C
koyo ra biso tak ibaratake
         Dm                C
among mergo masalah sing sepele
        Em               Am
kowe nduwe tresno liyane..

(Int.) Am Em Dm C
       Am Em Dm G
       F G Em Am
       F G Am

Am           C
loro rasane ati..
G                Am
nganti ra biso lali
Em                   G
tresno tulus songko ati..
       C   E
di larani..
  F            G
kowe janji tresno..
  C           Am
tulus songko ati..
     F             Em      Am
nyatane kowe.. nggawe loro ati..

Am             C
piye kabarmu sayang..
 G              Am
opo kowe eling aku..
   Em
mbiyen sing mbok tinggal
   G         C   E
tanpo.. mesakne..
  F           G
kowe ninggal aku..
    C          Am
pas sayang sayange
     F            Em           Am
lungamu ninggal.. tatu neng atiku..

(Chorus)
          Am           C
tatu neng atiku loro rasane
         Dm               C
nganti koyo diiris iris rasane
        Dm                C
mergo naliko aku sayang sayange
       Em
kowe mutus tresno cukup sak mene

        Am            C
keronto ronto ati rasane
        Dm             C
koyo ra biso tak ibaratake
         Dm                C
among mergo masalah sing sepele
        Em               Am
kowe nduwe tresno liyane..

(Outro) Am Em Dm C
        Am Em Dm G  Am



Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange

(Intro) F# G# A#m
        F# G# A#m
        F# G# Fm A#m
        F# G# A#m

A#m          C#
loro rasane ati..
G#               A#m
nganti ra biso lali
Fm                   G#
tresno tulus songko ati..
       C#  F
di larani..
  F#           G#
kowe janji tresno..
  C#          A#m
tulus songko ati..
     F#            Fm      A#m
nyatane kowe.. nggawe loro ati..

A#m            C#
piye kabarmu sayang..
 G#             A#m
opo kowe eling aku..
   Fm
mbiyen sing mbok tinggal
   G#        C#  F
tanpo.. mesakne..
  F#          G#
kowe ninggal aku..
    C#         A#m
pas sayang sayange
     F#           Fm           A#m
lungamu ninggal.. tatu neng atiku..

(Chorus)
          A#m          C#
tatu neng atiku loro rasane
         D#m              C#
nganti koyo diiris iris rasane
        D#m               C#
mergo naliko aku sayang sayange
       Fm
kowe mutus tresno cukup sak mene

        A#m           C#
keronto ronto ati rasane
        D#m            C#
koyo ra biso tak ibaratake
         D#m               C#
among mergo masalah sing sepele
        Fm               A#m
kowe nduwe tresno liyane..

(Int.) A#m Fm D#m C#
       A#m Fm D#m G#
       F# G# Fm A#m
       F# G# A#m

A#m          C#
loro rasane ati..
G#               A#m
nganti ra biso lali
Fm                   G#
tresno tulus songko ati..
       C#  F
di larani..
  F#           G#
kowe janji tresno..
  C#          A#m
tulus songko ati..
     F#            Fm      A#m
nyatane kowe.. nggawe loro ati..

A#m            C#
piye kabarmu sayang..
 G#             A#m
opo kowe eling aku..
   Fm
mbiyen sing mbok tinggal
   G#        C#  F
tanpo.. mesakne..
  F#          G#
kowe ninggal aku..
    C#         A#m
pas sayang sayange
     F#           Fm           A#m
lungamu ninggal.. tatu neng atiku..

(Chorus)
          A#m          C#
tatu neng atiku loro rasane
         D#m              C#
nganti koyo diiris iris rasane
        D#m               C#
mergo naliko aku sayang sayange
       Fm
kowe mutus tresno cukup sak mene

        A#m           C#
keronto ronto ati rasane
        D#m            C#
koyo ra biso tak ibaratake
         D#m               C#
among mergo masalah sing sepele
        Fm               A#m
kowe nduwe tresno liyane..

(Outro) A#m Fm D#m C#
        A#m Fm D#m G#  A#m
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: