Kunci Gitar Safira Inema - Dalan Tresnaku



Capo di fret 3

(Intro) C Em F G
        C Em F G

C            F
 tak tenani.. tak ugemi..
Dm        G          C
 ra bakal kowe tak kecewane..
Em                   Am
 suwun Gusti kulo sampun diparingi..
       F
wong siji sing iso ngimbangi..
  G
perasaan iki..

C            F
 ojo nganti.. nduwe roso..
Dm         G           C
 yen tresnoku iki mung dolanan..
Em               Am
 setioku iki wis ra kurang kurang..
     F
kowe tak eman eman
            G
kowe.. sing tak sayang sayang..

(Chorus)
      C                   F
ayem ati.. mung nyanding sliramu..
 Dm           G           C
ojo diculke tali tresnomu dinggo liyane..
Em
toh mung aku sing nompo tulus
Am
tresnomu kuwi..
     F
mugo ancen takdire..
      G                      C
dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

(Intro) C Em F G
        C Em F G

C            F
 ojo nganti.. nduwe roso..
Dm         G           C
 yen tresnoku iki mung dolanan..
Em               Am
 setioku iki wis ra kurang kurang..
     F
kowe tak eman eman
            G
kowe.. sing tak sayang sayang..

(Chorus)
      C                   F
ayem ati.. mung nyanding sliramu..
 Dm           G           C
ojo diculke tali tresnomu dinggo liyane..
Em
toh mung aku sing nompo tulus
Am
tresnomu kuwi..
     F
mugo ancen takdire..
      G                      F       G
dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..
          F       A
yo mung karo kowe..

      D                   G
ayem ati.. mung nyanding sliramu..
 Em           A           D
ojo diculke tali tresnomu dinggo liyane..
   F#m
yo toh mung aku sing nompo tulus
Bm
tresnomu iki..
     G
mugo ancen takdire..
      A                      D
dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..



Safira Inema - Dalan Tresnaku

(Intro) D# Gm G# A#
        D# Gm G# A#

D#           G#
 tak tenani.. tak ugemi..
Fm        A#         D#
 ra bakal kowe tak kecewane..
Gm                   Cm
 suwun Gusti kulo sampun diparingi..
       G#
wong siji sing iso ngimbangi..
  A#
perasaan iki..

D#           G#
 ojo nganti.. nduwe roso..
Fm         A#          D#
 yen tresnoku iki mung dolanan..
Gm               Cm
 setioku iki wis ra kurang kurang..
     G#
kowe tak eman eman
            A#
kowe.. sing tak sayang sayang..

(Chorus)
      D#                  G#
ayem ati.. mung nyanding sliramu..
 Fm           A#          D#
ojo diculke tali tresnomu dinggo liyane..
Gm
toh mung aku sing nompo tulus
Cm
tresnomu kuwi..
     G#
mugo ancen takdire..
      A#                     D#
dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

(Intro) D# Gm G# A#
        D# Gm G# A#

D#           G#
 ojo nganti.. nduwe roso..
Fm         A#          D#
 yen tresnoku iki mung dolanan..
Gm               Cm
 setioku iki wis ra kurang kurang..
     G#
kowe tak eman eman
            A#
kowe.. sing tak sayang sayang..

(Chorus)
      D#                  G#
ayem ati.. mung nyanding sliramu..
 Fm           A#          D#
ojo diculke tali tresnomu dinggo liyane..
Gm
toh mung aku sing nompo tulus
Cm
tresnomu kuwi..
     G#
mugo ancen takdire..
      A#                     G#      A#
dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..
          G#      C
yo mung karo kowe..

      F                   A#
ayem ati.. mung nyanding sliramu..
 Gm           C           F
ojo diculke tali tresnomu dinggo liyane..
   Am
yo toh mung aku sing nompo tulus
Dm
tresnomu iki..
     A#
mugo ancen takdire..
      C                      F
dalan tresnaku iki yo mung karo kowe..

Safira Inema

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :