Kunci Gitar Safira Inema - Dalan Katresnan



(Intro) C  D  G..

G
ojo kowe ngeroso
     Bm
yen aku ngeliyo
    C
tresno sing tak jogo
         G
yo amung kanggo sliramu

  Am
mugo kowe ngerti
         Em
opo sing tak roso iki
  A                              D
roso tresno sing kebak jeroning ati..

    G
tak titipne tembang rindu
    Bm
sumilir angin wengi..
  C
kedudut atiku..
         G
ngeresep jeroning kalbu

 Am
aku wegah kelangan
        Em
sliramu kembange ati
  Am                  D         G
mugo kowe ngroso sing tak roso iki..

(Chorus)
       C        D          G
jujur aku.. iki tresno tenanan..
    Em        Am
sak jeroning ati..
    D         G
iki wegah kelangan..
          C
mergo tresno..
           D             G
wis tak simpen jroning dodo..
        Em       Am
senajan akeh pacoban..
         D           G
ngalangi dalan katresnan..

(Int.) C  D  G..
       C  D  G..
       C D G..

G
ojo kowe ngeroso
     Bm
yen aku ngeliyo
    C
tresno sing tak jogo
         G
yo amung kanggo sliramu

  Am
mugo kowe ngerti
         Em
opo sing tak roso iki
  A                              D
roso tresno sing kebak jeroning ati..

    G
tak titipne tembang rindu
    Bm
sumilir angin wengi..
  C
kedudut atiku..
         G
ngeresep jeroning kalbu

 Am
aku wegah kelangan
        Em
sliramu kembange ati
  Am                  D         G
mugo kowe ngroso sing tak roso iki..

(Chorus)
       C        D          G
jujur aku.. iki tresno tenanan..
    Em        Am
sak jeroning ati..
    D         G
iki wegah kelangan..
          C
mergo tresno..
           D             G
wis tak simpen jroning dodo..
        Em       Am
senajan akeh pacoban..
         D           G
ngalangi dalan katresnan..

(Outro) G..
Lihat Semua Chord Safira Inema
Posted on : by
Related Chords: