Kunci Gitar Safira Inema - Dadi Kenangan Chord



Capo di fret 2

                F
sidane dadi kenangan
                    G
wes kadung nyebar undangan
                  Em
opo seng dadi jalaran
                     A
ngajak pedot tengah ndalan
              Dm
aku gagal tunangan
                 G
kowe ilang tanpo aran
                 C
rasane wes ilang dalan..

(Intro) F G Em A Dm G C

C                  Dm
 yen pancen dudu jodone..
G                C
 lilo legowo aku sadar kahanane
Am               Dm
 tak trimo keputusane
             G
kowe milih liyane
                 C
najan loro tak rasakne..

C                        Dm
 ngempet perih jroning dodo..
G                   C
 pas indah indahe.. kowe malah lungo..
Am                    Dm
 mbrebes mili banyu moto
                G
koyo wes ra ono tombo
               C
mugi aku sabar nrimo

(Chorus)
                F
sidane dadi kenangan
                    G
wes kadung nyebar undangan
                  Em
opo seng dadi jalaran
                     A
ngajak pedot tengah ndalan
              Dm
aku gagal tunangan
                 G
kowe ilang tanpo aran
                   C
rasane wes ilang dalan..

                F
sidane dadi kenangan
                    G
wes kadung nyebar undangan
                  Em
opo seng dadi jalaran
                     A
ngajak pedot tengah ndalan
              Dm
aku gagal tunangan
                 G
kowe ilang tanpo aran
                C
ikhlas garise Pengeran..

(Int.) Am... C
       F G Em A Dm G C..

C                        Dm
 ngempet perih jroning dodo..
G                   C
 pas indah indahe.. kowe malah lungo..
Am                    Dm
 mbrebes mili banyu moto
                G
koyo wes ra ono tombo
               C
mugi aku sabar nrimo

(Chorus)
                F
sidane dadi kenangan
                    G
wes kadung nyebar undangan
                  Em
opo seng dadi jalaran
                     A
ngajak pedot tengah ndalan
              Dm
aku gagal tunangan
                 G
kowe ilang tanpo aran
                   C
rasane wes ilang dalan..

                F
sidane dadi kenangan
                    G
wes kadung nyebar undangan
                  Em
opo seng dadi jalaran
                     A
ngajak pedot tengah ndalan
              Dm
aku gagal tunangan
                 G
kowe ilang tanpo aran
                C
ikhlas garise Pengeran..

              Dm
aku gagal tunangan
                 G
kowe ilang tanpo aran
                C
ikhlas garise Pengeran..



Safira Inema - Dadi Kenangan

                G
sidane dadi kenangan
                    A
wes kadung nyebar undangan
                  F#m
opo seng dadi jalaran
                     B
ngajak pedot tengah ndalan
              Em
aku gagal tunangan
                 A
kowe ilang tanpo aran
                 D
rasane wes ilang dalan..

(Intro) G A F#m B Em A D

D                  Em
 yen pancen dudu jodone..
A                D
 lilo legowo aku sadar kahanane
Bm               Em
 tak trimo keputusane
             A
kowe milih liyane
                 D
najan loro tak rasakne..

D                        Em
 ngempet perih jroning dodo..
A                   D
 pas indah indahe.. kowe malah lungo..
Bm                    Em
 mbrebes mili banyu moto
                A
koyo wes ra ono tombo
               D
mugi aku sabar nrimo

(Chorus)
                G
sidane dadi kenangan
                    A
wes kadung nyebar undangan
                  F#m
opo seng dadi jalaran
                     B
ngajak pedot tengah ndalan
              Em
aku gagal tunangan
                 A
kowe ilang tanpo aran
                   D
rasane wes ilang dalan..

                G
sidane dadi kenangan
                    A
wes kadung nyebar undangan
                  F#m
opo seng dadi jalaran
                     B
ngajak pedot tengah ndalan
              Em
aku gagal tunangan
                 A
kowe ilang tanpo aran
                D
ikhlas garise Pengeran..

(Int.) Bm... D
       G A F#m B Em A D..

D                        Em
 ngempet perih jroning dodo..
A                   D
 pas indah indahe.. kowe malah lungo..
Bm                    Em
 mbrebes mili banyu moto
                A
koyo wes ra ono tombo
               D
mugi aku sabar nrimo

(Chorus)
                G
sidane dadi kenangan
                    A
wes kadung nyebar undangan
                  F#m
opo seng dadi jalaran
                     B
ngajak pedot tengah ndalan
              Em
aku gagal tunangan
                 A
kowe ilang tanpo aran
                   D
rasane wes ilang dalan..

                G
sidane dadi kenangan
                    A
wes kadung nyebar undangan
                  F#m
opo seng dadi jalaran
                     B
ngajak pedot tengah ndalan
              Em
aku gagal tunangan
                 A
kowe ilang tanpo aran
                D
ikhlas garise Pengeran..

              Em
aku gagal tunangan
                 A
kowe ilang tanpo aran
                D
ikhlas garise Pengeran..

Chord Safira Inema

Chord Safira Inema - Dadi Kenangan

Lihat Semua :