Kunci Gitar Ryzki - Tresno Sing Ajur



(Intro) C  Em  Am  Em
        F  C  Dm G C

 C                       Em
snajan kowe lungo aku yo ora popo..
 Am                    Em
ati tetep kuat ngadepi roso loro..
  F                     C
netes iluhku.. kowe nglungani tresno
          Dm        G            C
urip mung sepisan rasah digawe rekoso..

C                        Em
abot ngrasakke kowe mblenjani janji..
     Am                    Em
karo wong liyo.. sing kere ati..
   F
trimo milih wong sugih bondo
C
manis ing lathi..
        Dm     G        C   C7
rasah sepaneng aku kuat ati..

F         G     Em          Am
lilakke kabeh.. kenangan mbiyen kae..
Dm          F             G
wis cukup loro.. sing tak rasakne..

(Chorus)
 Am                     Em
aku.. uwis nem tahun mlaku karo kowe
  F                  G
nanging ngopo tresno iki mung..
C
tok sepelekke..
 Am   Em             F          C
opo kowe.. ra ngerti sing tak rasakke
     Dm           G           C
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..

(Int.) Am  Em  F G C..
       Am Em F C Dm G C..

F         G     Em          Am
lilakke kabeh.. kenangan mbiyen kae..
Dm          F             G
wis cukup loro.. sing tak rasakne..

(Chorus)
 Am                     Em
aku.. uwis nem tahun mlaku karo kowe
  F                  G
nanging ngopo tresno iki mung..
C
tok sepelekke..
 Am   Em             F          C
opo kowe.. ra ngerti sing tak rasakke
     Dm           G           C      G A
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..

(Chorus) (Overtone)
 Bm                     F#m 
aku.. uwis nem tahun mlaku karo kowe
  G                  A
nanging ngopo tresno iki mung..
D
tok sepelekke..
 Bm   F#m            G          D
opo kowe.. ra ngerti sing tak rasakke
     Em           A           D
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..
     Em           A           D
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..
     Em    A                    G      Gm D
ajur atiku.. ngerti tresnomu ro liyane..
Lihat Semua Chord iky
Posted on : by
Related Chords: