Kunci Gitar iky - Rapopo



Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am
        Dm G  C..

C      G                     Am
wingi.. kowe selalu ono neng kene..
F          G            Em     Am
 lungguh jejer bareng karo awakku..
  Dm          G            C
sesandingan karo mesem ngguyu..

C        G               Am
nanging.. semenjak ono kae..
F        G         Em     Am
 kabeh dadi bedo seko awakmu..
    Dm        G       C
duh Gusti kuatno ati iki..

Em                   Am
pas kowe loro kowe moro aku rapopo
  F         G         C
bahagia sak penakmu dewe

(Chorus)
F            Dm
aku.. ning kene..
    Em         Am
ratau.. ngenei loro
         Dm
dinggo kowe..
    G            C
rabakal tak lakokke..

 F          Dm
nanging.. kowe..
  Em      Dm  Em   F
sebalikke a...ku.. rapopo
 G             C
kabeh.. tak tompo..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..

Em                   Am
pas kowe loro kowe moro aku rapopo
  F         G         C
bahagia sak penakmu dewe

(Chorus)
F            Dm
aku.. ning kene..
    Em         Am
ratau.. ngenei loro
         Dm
dinggo kowe..
    G            C
rabakal tak lakokke..

 F          Dm
nanging.. kowe..
  Em      Dm  Em   F
sebalikke a...ku.. rapopo
 G             C
kabeh.. tak tompo..

F            G
aku.. ning kene..
    Em         Am
ratau.. ngenei loro
         Dm
dinggo kowe..
    G            C
rabakal tak lakokke..

 F          G
nanging.. kowe..
  Em      Am  Dm
sebalikke aku rapopo
 G             C
kabeh.. tak tompo..

    Dm
aku rapopo
 G             C
kabeh.. tak tompo..



iky - Rapopo

(Intro) A B G#m C#m
        F#m B  E..

E      B                     C#m
wingi.. kowe selalu ono neng kene..
A          B            G#m    C#m
 lungguh jejer bareng karo awakku..
  F#m         B            E
sesandingan karo mesem ngguyu..

E        B               C#m
nanging.. semenjak ono kae..
A        B         G#m    C#m
 kabeh dadi bedo seko awakmu..
    F#m       B       E
duh Gusti kuatno ati iki..

G#m                  C#m
pas kowe loro kowe moro aku rapopo
  A         B         E
bahagia sak penakmu dewe

(Chorus)
A            F#m
aku.. ning kene..
    G#m        C#m
ratau.. ngenei loro
         F#m
dinggo kowe..
    B            E
rabakal tak lakokke..

 A          F#m
nanging.. kowe..
  G#m     F#m G#m  A
sebalikke a...ku.. rapopo
 B             E
kabeh.. tak tompo..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E..

G#m                  C#m
pas kowe loro kowe moro aku rapopo
  A         B         E
bahagia sak penakmu dewe

(Chorus)
A            F#m
aku.. ning kene..
    G#m        C#m
ratau.. ngenei loro
         F#m
dinggo kowe..
    B            E
rabakal tak lakokke..

 A          F#m
nanging.. kowe..
  G#m     F#m G#m  A
sebalikke a...ku.. rapopo
 B             E
kabeh.. tak tompo..

A            B
aku.. ning kene..
    G#m        C#m
ratau.. ngenei loro
         F#m
dinggo kowe..
    B            E
rabakal tak lakokke..

 A          B
nanging.. kowe..
  G#m     C#m F#m
sebalikke aku rapopo
 B             E
kabeh.. tak tompo..

    F#m
aku rapopo
 B             E
kabeh.. tak tompo..
Lihat Semua Chord iky
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.