Kunci Gitar Risma Marlina - Iso Tanpo Kowe



Capo di fret 2

(Intro) -C F  G  C..

C             F
 ademe bengi iki..
G                        C
 ngelingke sumpah lan janji..
     G/B            Am
sing wis mbok blenjani
                 Dm
karo kowe wong bagus..
                G
sing wes tau tatu..
              C
teko ning uripku..

C                F
 semilir angin dalu..
G                     C
 ngelingke esem ngguyumu..
  G/B         Am
soyo tambah jeru..
                   Dm
jeru tembus ning dodo..
                  G
mergo mbok tinggalno..
                  C
kowe mileh wong liyo..

(Chorus)
            F                     G
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
              Em                    Am
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
            Dm                  G
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             C
soyo nambahi loro..

               F                 G
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 Em
tak ikhlas-ikhlaske
                     Am
nanging bakal tak buktekke..
               Dm                  G
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
                C
aku iso tanpo kowe..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..

C                F
 semilir angin dalu..
G                     C
 ngelingke esem ngguyumu..
  G/B         Am
soyo tambah jeru..
                   Dm
jeru tembus ning dodo..
                  G
mergo mbok tinggalno..
                  C
kowe mileh wong liyo..

(Chorus)
            F                     G
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
              Em                    Am
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
            Dm                  G
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             C
soyo nambahi loro..

               F                 G
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 Em
tak ikhlas-ikhlaske
                     Am
nanging bakal tak buktekke..
               Dm                  G
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
              C
aku iso tanpo kowe..

            F                     G
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
              Em                    Am
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
            Dm                  G
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             C
soyo nambahi loro..

               F                 G
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 Em
tak ikhlas-ikhlaske
                     Am
nanging bakal tak buktekke..
               Dm                  G
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
              C
aku iso tanpo kowe..

            Dm                G
tutukno lakumu.. rasah mikir aku..
                 C
mergo aku wes ra tatu..



Risma Marlina - Iso Tanpo Kowe

(Intro) -D G  A  D..

D             G
 ademe bengi iki..
A                        D
 ngelingke sumpah lan janji..
     A/C#           Bm
sing wis mbok blenjani
                 Em
karo kowe wong bagus..
                A
sing wes tau tatu..
              D
teko ning uripku..

D                G
 semilir angin dalu..
A                     D
 ngelingke esem ngguyumu..
  A/C#        Bm
soyo tambah jeru..
                   Em
jeru tembus ning dodo..
                  A
mergo mbok tinggalno..
                  D
kowe mileh wong liyo..

(Chorus)
            G                     A
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
              F#m                   Bm
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
            Em                  A
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             D
soyo nambahi loro..

               G                 A
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 F#m
tak ikhlas-ikhlaske
                     Bm
nanging bakal tak buktekke..
               Em                  A
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
                D
aku iso tanpo kowe..

(Int.) G A F#m Bm
       Em A D..

D                G
 semilir angin dalu..
A                     D
 ngelingke esem ngguyumu..
  A/C#        Bm
soyo tambah jeru..
                   Em
jeru tembus ning dodo..
                  A
mergo mbok tinggalno..
                  D
kowe mileh wong liyo..

(Chorus)
            G                     A
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
              F#m                   Bm
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
            Em                  A
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             D
soyo nambahi loro..

               G                 A
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 F#m
tak ikhlas-ikhlaske
                     Bm
nanging bakal tak buktekke..
               Em                  A
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
              D
aku iso tanpo kowe..

            G                     A
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
              F#m                   Bm
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
            Em                  A
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             D
soyo nambahi loro..

               G                 A
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 F#m
tak ikhlas-ikhlaske
                     Bm
nanging bakal tak buktekke..
               Em                  A
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
              D
aku iso tanpo kowe..

            Em                A
tutukno lakumu.. rasah mikir aku..
                 D
mergo aku wes ra tatu..
Lihat Semua :

Chord Risma Marlina - Iso Tanpo Kowe

Chord Kunci Gitar lainnya: