Kunci Gitar Risma Marlina - Goyang Tulungagung (Remix)



(Intro) Am G Em Am
        F G F G Am

Am                                G
 timbang suwung.. ayo rene podo gabung
                                F
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
                             E
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

Am                             G
 urip iki.. kabeh ketoto ning ati
                               F
yen tegel.. mobat mabit metu rene
                           E
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

(Intro) Am F G Am
        Am F G Am

(Chorus)
Am                  G
timbang ati bingung pikiran suwung
Em                   Am
timbang ati lewung rene podo gabung
  F                   Dm
goyang tulungagung, goyang tulungagung
   E
tambane ati suwung..

Am                G
ayo kumpul rene semangat kerjane
Em              Am
kabeh masalah podo dielingke
F                 Dm
goyang ning kene, goyang ning kene
 E
ayem tentrem atine..

(Intro) Am G Em Am
        F G F G Am

Am                                G
 timbang suwung.. ayo rene podo gabung
                                F
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
                             E
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

Am                             G
 urip iki.. kabeh ketoto ning ati
                               F
yen tegel.. mobat mabit metu rene
                           E
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

(Chorus)
Am                  G
timbang ati bingung pikiran suwung
Em                   Am
timbang ati lewung rene podo gabung
  F                   Dm
goyang tulungagung, goyang tulungagung
   E
tambane ati suwung..

Am                G
ayo kumpul rene semangat kerjane
Em              Am
kabeh masalah podo dielingke
F                 Dm
goyang ning kene, goyang ning kene
 E
ayem tentrem atine..

Am                  G
timbang ati bingung pikiran suwung
Em                   Am
timbang ati lewung rene podo gabung
  F                   Dm
goyang tulungagung, goyang tulungagung
   E
tambane ati suwung..

Am                G
ayo kumpul rene semangat kerjane
Em              Am
kabeh masalah podo dielingke
F                 Dm
goyang ning kene, goyang ning kene
 E
ayem tentrem atine..

(Outro) Am F G Am
        Am F G Am..



Risma Marlina - Goyang Tulungagung (Remix)

(Intro) Em D Bm Em
        C D C D Em

Em                                D
 timbang suwung.. ayo rene podo gabung
                                C
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
                             B
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

Em                             D
 urip iki.. kabeh ketoto ning ati
                               C
yen tegel.. mobat mabit metu rene
                           B
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

(Intro) Em C D Em
        Em C D Em

(Chorus)
Em                  D
timbang ati bingung pikiran suwung
Bm                   Em
timbang ati lewung rene podo gabung
  C                   Am
goyang tulungagung, goyang tulungagung
   B
tambane ati suwung..

Em                D
ayo kumpul rene semangat kerjane
Bm              Em
kabeh masalah podo dielingke
C                 Am
goyang ning kene, goyang ning kene
 B
ayem tentrem atine..

(Intro) Em D Bm Em
        C D C D Em

Em                                D
 timbang suwung.. ayo rene podo gabung
                                C
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
                             B
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

Em                             D
 urip iki.. kabeh ketoto ning ati
                               C
yen tegel.. mobat mabit metu rene
                           B
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

(Chorus)
Em                  D
timbang ati bingung pikiran suwung
Bm                   Em
timbang ati lewung rene podo gabung
  C                   Am
goyang tulungagung, goyang tulungagung
   B
tambane ati suwung..

Em                D
ayo kumpul rene semangat kerjane
Bm              Em
kabeh masalah podo dielingke
C                 Am
goyang ning kene, goyang ning kene
 B
ayem tentrem atine..

Em                  D
timbang ati bingung pikiran suwung
Bm                   Em
timbang ati lewung rene podo gabung
  C                   Am
goyang tulungagung, goyang tulungagung
   B
tambane ati suwung..

Em                D
ayo kumpul rene semangat kerjane
Bm              Em
kabeh masalah podo dielingke
C                 Am
goyang ning kene, goyang ning kene
 B
ayem tentrem atine..

(Outro) Em C D Em
        Em C D Em..
Lihat Semua Chord Risma Marlina
Posted on : by
Related Chords: