Kunci Gitar Pudjo Mardjoko - Gerimis Wengi



Capo di fret 2

(Intro) F G C Am Dm G C

 C
angin wengi iki
      F
nusuk ning njero ati
   G                         C
ngelingake kowe sing wis tak sayangi
 C                F
awakku iki.. iseh biso ngrasakke..
  G                      C    G
roso kasih sayang.. soko kowe..

 C              F
atiku iki.. ora biso nglalekke
  G                          C
roso tresno sing wis mbo paringake
 C                      F
aku kudu piye.. ngadepi kahanan iki
  G                       C
bisoku mung pasrah.. karo Gusti..

(Intro) F G C

(Chorus)
    F     G   C
gerimis wengi iki..
    F     G          C
nggawe tambah sedihe ati..
   F     G       C
nyanyi sajroning kangen
  F    G        C
nari sajroning sepi..

    F     G   C
gerimis wengi iki..
  F      G         C
koyo gerimis nang atiku..
   F    G      C
mergo kowe ra bali..
 F     G        C
aku tansah ngenteni..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C C7
       F G Em Am
       Dm G C

(Chorus)
    F     G   C
gerimis wengi iki..
    F     G          C
nggawe tambah sedihe ati..
   F     G       C
nyanyi sajroning kangen
  F    G        C
nari sajroning sepi..

    F     G   C
gerimis wengi iki..
  F      G         C
koyo gerimis nang atiku..
   F    G      C
mergo kowe ra bali..
 F     G        C
aku tansah ngenteni..
 F     G        C    Am
aku tansah ngenteni..
 Dm    G        F   Fm F C
aku tansah ngenteni..




Pudjo Mardjoko - Gerimis Wengi

(Intro) G A D Bm Em A D

 D
angin wengi iki
      G
nusuk ning njero ati
   A                         D
ngelingake kowe sing wis tak sayangi
 D                G
awakku iki.. iseh biso ngrasakke..
  A                      D    A
roso kasih sayang.. soko kowe..

 D              G
atiku iki.. ora biso nglalekke
  A                          D
roso tresno sing wis mbo paringake
 D                      G
aku kudu piye.. ngadepi kahanan iki
  A                       D
bisoku mung pasrah.. karo Gusti..

(Intro) G A D

(Chorus)
    G     A   D
gerimis wengi iki..
    G     A          D
nggawe tambah sedihe ati..
   G     A       D
nyanyi sajroning kangen
  G    A        D
nari sajroning sepi..

    G     A   D
gerimis wengi iki..
  G      A         D
koyo gerimis nang atiku..
   G    A      D
mergo kowe ra bali..
 G     A        D
aku tansah ngenteni..

(Int.) G A F#m Bm
       Em A D D7
       G A F#m Bm
       Em A D

(Chorus)
    G     A   D
gerimis wengi iki..
    G     A          D
nggawe tambah sedihe ati..
   G     A       D
nyanyi sajroning kangen
  G    A        D
nari sajroning sepi..

    G     A   D
gerimis wengi iki..
  G      A         D
koyo gerimis nang atiku..
   G    A      D
mergo kowe ra bali..
 G     A        D
aku tansah ngenteni..
 G     A        D    Bm
aku tansah ngenteni..
 Em    A        G   Gm G D
aku tansah ngenteni..
Lihat Semua Chord Pudjo Mardjoko
Posted on : by
Related Chords: