Kunci Gitar Gopal Singh feat. Sandy Ria Ervinna - Kangen Kasmaran



Capo di fret 5

(Intro) C  Dm  F G C G

C              F
sepine wengiku iki..
G            C         -G/B
 kelingan marang janji..
Am        Dm    E        Am
janji setyo.. seurip semati..
      F               G
sing mbok ucap.. ndek sore wingi..

(Intro) F  G

C                 F
derese udan ning njobo..
G                C        -G/B
 nggugah kangen ning dodo..
Am          Dm        E         Am
kangen sliramu.. ndek jaman semono..
 F              G            C
urip bareng.. seneng lan rekoso..

(Chorus)
                   F
padange sinar rembulan..
        G
sakwise udan
                  C
kangen iso sesandingan..
    Em       Am
ngrasakke kasmaran..
      A          Dm
nggrentes batin iki..
           G
suwung ati iki..
               C
slirahmu tak enteni..

      C7        F           G
opo kowe uwis lali.. dalane bali..
                      C
opo pancen wis ra ngerti..
   Em        Am
anggonku ngenteni..
  A            Dm
liwat tembang iki..
         G
mugo iso dadi..
             C
tombo kangen ning ati..

(Int.) E Am G F  Fm
       C G F  Dm  Bb  G..

C                 F
derese udan ning njobo..
G                      C  -G/B
 nggugah kangen ning dodo..
Am          Dm        E         Am
kangen sliramu.. ndek jaman semono..
 F              G            C
urip bareng.. seneng lan rekoso..

(Chorus)
                   F
padange sinar rembulan..
        G
sakwise udan
                  C
kangen iso sesandingan..
    Em       Am
ngrasakke kasmaran..
      A          Dm
nggrentes batin iki..
           G
suwung ati iki..
               C
slirahmu tak enteni..

      C7        F           G
opo kowe uwis lali.. dalane bali..
                      C
opo pancen wis ra ngerti..
   Em        Am
anggonku ngenteni..
  A            Dm
liwat tembang iki..
         G
mugo iso dadi..
             C
tombo kangen ning ati..

                   F
padange sinar rembulan..
        G
sakwise udan
                  C
kangen iso sesandingan..
    Em       Am
ngrasakke kasmaran..
      A          Dm
nggrentes batin iki..
           G
suwung ati iki..
               C
slirahmu tak enteni..

      C7        F           G
opo kowe uwis lali.. dalane bali..
                      C
opo pancen wis ra ngerti..
   Em        Am
anggonku ngenteni..
  A            Dm
liwat tembang iki..
         G
mugo iso dadi..
             C        Am
tombo kangen ning ati..

  A           Dm
liwat tembang iki..
         G
mugo iso dadi..
             F        Fm  C
tombo kangen ning ati..



Gopal Singh feat. Sandy Ria Ervinna - Kangen Kasmaran

(Intro) F  Gm  Bb C F C

F              Bb
sepine wengiku iki..
C            F         -C/E
 kelingan marang janji..
Dm        Gm    A        Dm
janji setyo.. seurip semati..
      Bb              C
sing mbok ucap.. ndek sore wingi..

(Intro) Bb C

F                 Bb
derese udan ning njobo..
C                F        -C/E
 nggugah kangen ning dodo..
Dm          Gm        A         Dm
kangen sliramu.. ndek jaman semono..
 Bb             C            F
urip bareng.. seneng lan rekoso..

(Chorus)
                   Bb
padange sinar rembulan..
        C
sakwise udan
                  F
kangen iso sesandingan..
    Am       Dm
ngrasakke kasmaran..
      D          Gm
nggrentes batin iki..
           C
suwung ati iki..
               F
slirahmu tak enteni..

      F7        Bb          C
opo kowe uwis lali.. dalane bali..
                      F
opo pancen wis ra ngerti..
   Am        Dm
anggonku ngenteni..
  D            Gm
liwat tembang iki..
         C
mugo iso dadi..
             F
tombo kangen ning ati..

(Int.) A Dm C Bb  Bbm
       F C Bb  Gm  D#  C..

F                 Bb
derese udan ning njobo..
C                      F  -C/E
 nggugah kangen ning dodo..
Dm          Gm        A         Dm
kangen sliramu.. ndek jaman semono..
 Bb             C            F
urip bareng.. seneng lan rekoso..

(Chorus)
                   Bb
padange sinar rembulan..
        C
sakwise udan
                  F
kangen iso sesandingan..
    Am       Dm
ngrasakke kasmaran..
      D          Gm
nggrentes batin iki..
           C
suwung ati iki..
               F
slirahmu tak enteni..

      F7        Bb          C
opo kowe uwis lali.. dalane bali..
                      F
opo pancen wis ra ngerti..
   Am        Dm
anggonku ngenteni..
  D            Gm
liwat tembang iki..
         C
mugo iso dadi..
             F
tombo kangen ning ati..

                   Bb
padange sinar rembulan..
        C
sakwise udan
                  F
kangen iso sesandingan..
    Am       Dm
ngrasakke kasmaran..
      D          Gm
nggrentes batin iki..
           C
suwung ati iki..
               F
slirahmu tak enteni..

      F7        Bb          C
opo kowe uwis lali.. dalane bali..
                      F
opo pancen wis ra ngerti..
   Am        Dm
anggonku ngenteni..
  D            Gm
liwat tembang iki..
         C
mugo iso dadi..
             F        Dm
tombo kangen ning ati..

  D           Gm
liwat tembang iki..
         C
mugo iso dadi..
             Bb       Bbm  F
tombo kangen ning ati..
Lihat Semua Chord Gopal Singh
Posted on : by
Related Chords: