Kunci Gitar Pepeh Sadboy - Spekk Bidadari Chord



Capo : fret 2

(Intro) C D Bm Em
        C  D..

C     D   Bm                  Em
 percoyo.. gedene rosoku ning awakmu..
Am              D
 aku sing slalu ono..
             G
bakal selalu ono..

   C                    D
njalok bukti opo bakale tak usahakno..
  Bm                        Em
nanging ojo njaluk aku nggo ngedoh..
      Am               D
seko urepmu.. kowe tresnoku..

(Chorus)
      G       D/F#
akeh spek bidadari..
          Em
panggah kowe sing ning ati..
       C
tibo tangi tak lakoni..
            D
nggandeng kowe aku wani..

      G           D/F#
lehku dolan tak lereni..
         Em
kerjo ngoli tak patengi..
         C
telung segoro tak sebrangi..
          D
kanggo nduweni..
               G
ati sing tak tenani..

(Int.) Am         Bm
        huu.. hoooo uuu..
       C       D
        hooo hoo..ooo..
       C D G -D/F# Em
      oo..
       C  D..

   C                    D
njalok bukti opo bakale tak usahakno..
  Bm                        Em
nanging ojo njaluk aku nggo ngedoh..
      Am               D
seko urepmu.. kowe tresnoku..

(Chorus)
      G       D/F#
akeh spek bidadari..
          Em
panggah kowe sing ning ati..
       C
tibo tangi tak lakoni..
            D
nggandeng kowe aku wani..

      G           D/F#
lehku dolan tak lereni..
         Em
kerjo ngoli tak patengi..
         C
telung segoro tak sebrangi..
          D
kanggo nduweni..
                G     D
ati sing tak tenani.. huu..uu..

      G       D/F#
akeh spek bidadari..
          Em
panggah kowe sing ning ati..
       C
tibo tangi tak lakoni..
            D
nggandeng kowe aku wani..

      G           D/F#
lehku dolan tak lereni..
         Em
kerjo ngoli tak patengi..
         C
telung segoro tak sebrangi..
          D
kanggo nduweni..
               G
ati sing tak tenani..



Pepeh Sadboy - Spekk Bidadari

(Intro) D E C#m F#m
        D  E..

D     E   C#m                 F#m
 percoyo.. gedene rosoku ning awakmu..
Bm              E
 aku sing slalu ono..
             A
bakal selalu ono..

   D                    E
njalok bukti opo bakale tak usahakno..
  C#m                       F#m
nanging ojo njaluk aku nggo ngedoh..
      Bm               E
seko urepmu.. kowe tresnoku..

(Chorus)
      A       E/G#
akeh spek bidadari..
          F#m
panggah kowe sing ning ati..
       D
tibo tangi tak lakoni..
            E
nggandeng kowe aku wani..

      A           E/G#
lehku dolan tak lereni..
         F#m
kerjo ngoli tak patengi..
         D
telung segoro tak sebrangi..
          E
kanggo nduweni..
               A
ati sing tak tenani..

(Int.) Bm         C#m
        huu.. hoooo uuu..
       D       E
        hooo hoo..ooo..
       D E A -E/G# F#m
      oo..
       D  E..

   D                    E
njalok bukti opo bakale tak usahakno..
  C#m                       F#m
nanging ojo njaluk aku nggo ngedoh..
      Bm               E
seko urepmu.. kowe tresnoku..

(Chorus)
      A       E/G#
akeh spek bidadari..
          F#m
panggah kowe sing ning ati..
       D
tibo tangi tak lakoni..
            E
nggandeng kowe aku wani..

      A           E/G#
lehku dolan tak lereni..
         F#m
kerjo ngoli tak patengi..
         D
telung segoro tak sebrangi..
          E
kanggo nduweni..
                A     E
ati sing tak tenani.. huu..uu..

      A       E/G#
akeh spek bidadari..
          F#m
panggah kowe sing ning ati..
       D
tibo tangi tak lakoni..
            E
nggandeng kowe aku wani..

      A           E/G#
lehku dolan tak lereni..
         F#m
kerjo ngoli tak patengi..
         D
telung segoro tak sebrangi..
          E
kanggo nduweni..
               A
ati sing tak tenani..

Chord Pepeh Sadboy - Spekk Bidadari

Lihat Semua :