Kunci Gitar Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku



Capo di fret 4

(Intro) C Em Am
        Dm C#m F G
        Em A Dm G

C           Em          Am
ra tau tak angen duweni kowe..
Dm               C#m          G
tombo sing mbok angen lalekno dekne
                  Em
sing mbok perjuangno..
                A
nanging.. lungo karo wong liyo
     Dm                 G
lilakno.. percoyo ning aku..

C           Em               Am
ra tau tak angen ku nyanding kowe
Dm               C#m          G
tombo sing mbok angen lalekno dekne
                  Em
sing mbok perjuangno..
            A
nanging.. kabeh sio sio
     Dm               G
ikhlasno.. uwes ikhlasno..

(Chorus)
F                Em
 nyandingo ning aku..
   Am      Dm
percoyo atiku..
    G                 C          C Dm
aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
 Em   F                   Em
wis.. cukup ikhlasno ono aku..
     Am         Dm
sing dadi tombo atimu
     F        G          F
sing tau catu karo mantanmu..

(Int.) F  E Am Dm G C

C           Em          Am
ra tau tak angen duweni kowe..
Dm               C#m          G
tombo sing mbok angen lalekno dekne
                  Em
sing mbok perjuangno..
  E         A
nanging.. kabeh sio sio
     Dm               G
ikhlasno.. uwes ikhlasno..

(Chorus)
F                Em
 nyandingo ning aku..
   Am      Dm
percoyo atiku..
    G                 C
aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
    F                   Em
wis cukup ikhlasno ono aku..
     Am         Dm
sing dadi tombo atimu..
     F        G          C  A
sing tau catu karo mantanmu..

(Chorus) (Overtone)
G                F#m
 nyandingo ning aku..
   Bm      Em
percoyo atiku..
    A                 D
aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
    G                   F#m
wis cukup ikhlasno ono aku..
     Bm         Em
sing dadi tombo atimu..
     G        A          D
sing tau catu karo mantanmu..
     G        A          Bm   A
sing tau catu karo mantanmu..uuu..
  G
sepisan maneh..
  A                 D
huu.. percoyo neng aku..



Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku

(Intro) E G#m C#m
        F#m Fm A B
        G#m C# F#m B

E           G#m         C#m
ra tau tak angen duweni kowe..
F#m              Fm           B
tombo sing mbok angen lalekno dekne
                  G#m
sing mbok perjuangno..
                C#
nanging.. lungo karo wong liyo
     F#m                B
lilakno.. percoyo ning aku..

E           G#m              C#m
ra tau tak angen ku nyanding kowe
F#m              Fm           B
tombo sing mbok angen lalekno dekne
                  G#m
sing mbok perjuangno..
            C#
nanging.. kabeh sio sio
     F#m              B
ikhlasno.. uwes ikhlasno..

(Chorus)
A                G#m
 nyandingo ning aku..
   C#m     F#m
percoyo atiku..
    B                 E          E F#m
aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
 G#m  A                   G#m
wis.. cukup ikhlasno ono aku..
     C#m        F#m
sing dadi tombo atimu
     A        B          A
sing tau catu karo mantanmu..

(Int.) A  G# C#m F#m B E

E           G#m         C#m
ra tau tak angen duweni kowe..
F#m              Fm           B
tombo sing mbok angen lalekno dekne
                  G#m
sing mbok perjuangno..
  G#        C#
nanging.. kabeh sio sio
     F#m              B
ikhlasno.. uwes ikhlasno..

(Chorus)
A                G#m
 nyandingo ning aku..
   C#m     F#m
percoyo atiku..
    B                 E
aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
    A                   G#m
wis cukup ikhlasno ono aku..
     C#m        F#m
sing dadi tombo atimu..
     A        B          E  C#
sing tau catu karo mantanmu..

(Chorus) (Overtone)
B                A#m
 nyandingo ning aku..
   D#m     G#m
percoyo atiku..
    C#                F#
aku ra bakal nglarani koyo mantanmu..
    B                   A#m
wis cukup ikhlasno ono aku..
     D#m        G#m
sing dadi tombo atimu..
     B        C#         F#
sing tau catu karo mantanmu..
     B        C#         D#m  C#
sing tau catu karo mantanmu..uuu..
  B
sepisan maneh..
  C#                F#
huu.. percoyo neng aku..
Lihat Semua Chord Pepeh Sadboy
Posted on : by
Related Chords: