Kunci Gitar Pepeh Sadboy - Kalah Bondo



Lagu ini dibuat dari kisah nyata penciptanya

Capo di fret 2

(Intro) F G Em Am Dm  G..

  C         G/B      Am
kadang aku mikir.. jeru..
  F         G          C
kurang opo aku ning atimu..
    Dm       G
nek karo liyane..
    C                 Am
aku mung kalah kandel dompete
   F                   G
ukuran sayang aku juarane..

   C          G/B      Am
njaluk sabar aku iso lebih..
   F              G        C
cinta sayang ning aku sumbere..
    Dm       G
nek karo liyane..
    C              Am
aku mung kalah ono waktune
  F                  G
sepurane.. aku sepurane..

(Chorus)
          F      G
opo aku kudu.. sugeh..
    Em      Am
ben ono wujude..
 Dm            G
akeh sayang.. akeh cinta
    C       C7
rak ono artine..

  F             G
kowe mung iso nglarani
     Em         Am
mung isone nambahi perih..
  Dm       G         C  C7
koyo lali aku nduwe ati..

(Intro) F G Em Am Dm  G..

   C          G/B      Am
njaluk sabar aku iso lebih..
   F              G        C
cinta sayang ning aku sumbere..
    Dm       G
nek karo liyane..
    C              Am
aku mung kalah ono waktune
  F                  G
sepurane.. aku sepurane..

(Chorus)
          F      G
opo aku kudu.. sugeh..
    Em      Am
ben ono wujude..
 Dm            G
akeh sayang.. akeh cinta
    C       C7
rak ono artine..

  F             G
kowe mung iso nglarani
     Em         Am
mung isone nambahi perih..
  Dm       G         C  C7
koyo lali aku nduwe ati..

(Int.) Am  Em  F G C
       Am  Em  F G C

(Chorus)
          F      G
opo aku kudu.. sugeh..
    Em      Am
ben ono wujude..
 Dm            G
akeh sayang.. akeh cinta
    C       C7
rak ono artine..

  F             G
kowe mung iso nglarani
     Em         Am
mung isone nambahi perih..
  Dm       G         C
koyo lali aku nduwe ati..
  Dm       G         Am G
koyo lali aku nduwe ati..
  Dm       G           C
koyo lali.. aku nduwe ati..



Pepeh Sadboy - Kalah Bondo

(Intro) G A F#m Bm Em  A..

  D         A/C#     Bm
kadang aku mikir.. jeru..
  G         A          D
kurang opo aku ning atimu..
    Em       A
nek karo liyane..
    D                 Bm
aku mung kalah kandel dompete
   G                   A
ukuran sayang aku juarane..

   D          A/C#     Bm
njaluk sabar aku iso lebih..
   G              A        D
cinta sayang ning aku sumbere..
    Em       A
nek karo liyane..
    D              Bm
aku mung kalah ono waktune
  G                  A
sepurane.. aku sepurane..

(Chorus)
          G      A
opo aku kudu.. sugeh..
    F#m     Bm
ben ono wujude..
 Em            A
akeh sayang.. akeh cinta
    D       D7
rak ono artine..

  G             A
kowe mung iso nglarani
     F#m        Bm
mung isone nambahi perih..
  Em       A         D  D7
koyo lali aku nduwe ati..

(Intro) G A F#m Bm Em  A..

   D          A/C#     Bm
njaluk sabar aku iso lebih..
   G              A        D
cinta sayang ning aku sumbere..
    Em       A
nek karo liyane..
    D              Bm
aku mung kalah ono waktune
  G                  A
sepurane.. aku sepurane..

(Chorus)
          G      A
opo aku kudu.. sugeh..
    F#m     Bm
ben ono wujude..
 Em            A
akeh sayang.. akeh cinta
    D       D7
rak ono artine..

  G             A
kowe mung iso nglarani
     F#m        Bm
mung isone nambahi perih..
  Em       A         D  D7
koyo lali aku nduwe ati..

(Int.) Bm  F#m  G A D
       Bm  F#m  G A D

(Chorus)
          G      A
opo aku kudu.. sugeh..
    F#m     Bm
ben ono wujude..
 Em            A
akeh sayang.. akeh cinta
    D       D7
rak ono artine..

  G             A
kowe mung iso nglarani
     F#m        Bm
mung isone nambahi perih..
  Em       A         D
koyo lali aku nduwe ati..
  Em       A         Bm A
koyo lali aku nduwe ati..
  Em       A           D
koyo lali.. aku nduwe ati..
Lihat Semua Chord Pepeh Sadboy
Posted on : by
Related Chords: