Kunci Gitar Pepeh Sadboy - Sambate Ati



(Intro) F G C-G/B-Am
        Dm  G  C

  C            G          Am
sabendino kowe kok ngelarani..
  F               G      C
kebangetan nggawe ajure ati..
          F
ngobong perasaan iki..
           Em           Am
mbek tego mblenjanji janji
      F
opo koyok ngene
     G              C  G
kowe sing tak tresnani..

  C              G            Am
kurang opo kabeh sing tak lakoni..
  F             G         C
kurang opo karo tresnoku iki..
         F
nelongso rasane ati
       Em        Am
tego tegone ngapusi
      F           G            C
loro ati iki sing wis mbok paringi..

  F        G             Em      Am
cubo rungokno jerit.. njero ati iki..
     F              G             C
kowe tak sayang tegane ninggal janji..

F           G
wis tak lakoni kabeh..
  Em         Am
karep penjalukanmu
     F
kowe sing tak tresnani..
       G
tego tegone mblenjani..

(Chorus)
         F           G
sambate ati.. wengi iki..
                     Em             Am
mergo kowe sing njalari.. nglarani ati..
                   F
mbiyen jarene janjimu..
                G
tresnomu sing gede
                       C
nyatane mbok tinggalne aku..

        F           G
lorone ati.. wengi iki
                     Em             Am
ngempet eluh dadi bukti.. nglarani ati..
                F
bukti lorone atiku..
          G                 C
ajure urepku amergo cintamu palsu..

(Int.) F G Em Am
       F G C

  F        G             Em      Am
cubo rungokno jerit.. njero ati iki..
     F              G             C
kowe tak sayang tegane ninggal janji..

F           G
wis tak lakoni kabeh..
  Em         Am
karep penjalukanmu
     F
kowe sing tak tresnani..
       G
tego tegone mblenjani..

(Chorus)
         F           G
sambate ati.. wengi iki..
                     Em             Am
mergo kowe sing njalari.. nglarani ati..
                   F
mbiyen jarene janjimu..
                G
tresnomu sing gede
                       C
nyatane mbok tinggalne aku..

        F           G
lorone ati.. wengi iki
                     Em             Am
ngempet eluh dadi bukti.. nglarani ati..
                F
bukti lorone atiku..
          G                  C
ajure urepku amergo cintamu palsu..
Am               F
 bukti lorone atiku..
          G               C
ajure urepku.. amergo awakmu..
Lihat Semua Chord Pepeh Sadboy
Posted on : by
Related Chords: