Kunci Gitar Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi)



(Intro) C G Am A Dm  G

 C         G        Am
aku.. mung biso dedungo..
A         Dm                G
marang Gusti.. hang Maha Kuoso..
G  F      Em              Am
mergo tresno.. mung tok gawe loro
          Dm                  G
nanging piye meneh kabeh takdire..
             C
hang Maha Kuoso..

(Intro) F G C

 C         G        Am
aku.. mung biso dedungo..
A         Dm                G
marang Gusti.. hang Maha Kuoso..
G  F      Em              Am
mergo tresno.. mung tok gawe loro
          Dm                  G
nanging piye meneh kabeh takdire..
             C
hang Maha Kuoso..

(Chorus)
                 F
ra bakal tak baleni
         G           Em
tresnoku sing koyo wingi
         Am           Dm
mergo janji kok blenjani..
       G       C
kowe raiso nepati..

                  F
ra bakal tak lalekke
          G            Em
loro sing wis tak rasakke
       Am           Dm
iki pancen wes takdire
       G         C
aku ra biso ro kowe..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G C

      F           G
pengenku kowe ngerti
     Em             Am
kowe sing tak tresnani
          Dm
nanging piye meneh
          G         C
kabeh wis dalane Gusti..

      F           G
aku mung biso nerimo
        Em             Am
kowe gandeng ro wong liyo
      Dm
aku kudu kuat nerimo kanthi
  G
iklas lan legowo..

(Chorus)
                 F
ra bakal tak baleni
         G           Em
tresnoku sing koyo wingi
         Am           Dm
mergo janji kok blenjani..
       G       C
kowe raiso nepati..

                  F
ra bakal tak lalekke
          G            Em
loro sing wis tak rasakke
       Am           Dm
iki pancen wes takdire
       G         C
aku ra biso ro kowe..

                 F
ra bakal tak baleni
         G           Em
tresnoku sing koyo wingi
         Am           Dm
mergo janji kok blenjani..
       G       C
kowe raiso nepati..

                  F
ra bakal tak lalekke
          G            Em
loro sing wis tak rasakke
       Am           Dm
iki pancen wes takdire
       G         C
aku ra biso ro kowe..

       Am           Dm
iki pancen wes takdire..
       G         C
aku ra biso ro kowe..



Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi)

(Intro) B F# G#m G# C#m  F#

 B         F#       G#m
aku.. mung biso dedungo..
G#        C#m               F#
marang Gusti.. hang Maha Kuoso..
F# E      D#m             G#m
mergo tresno.. mung tok gawe loro
          C#m                 F#
nanging piye meneh kabeh takdire..
             B
hang Maha Kuoso..

(Intro) E F# B

 B         F#       G#m
aku.. mung biso dedungo..
G#        C#m               F#
marang Gusti.. hang Maha Kuoso..
F# E      D#m             G#m
mergo tresno.. mung tok gawe loro
          C#m                 F#
nanging piye meneh kabeh takdire..
             B
hang Maha Kuoso..

(Chorus)
                 E
ra bakal tak baleni
         F#          D#m
tresnoku sing koyo wingi
         G#m          C#m
mergo janji kok blenjani..
       F#      B
kowe raiso nepati..

                  E
ra bakal tak lalekke
          F#           D#m
loro sing wis tak rasakke
       G#m          C#m
iki pancen wes takdire
       F#        B
aku ra biso ro kowe..

(Int.) E F# D#m G#m C#m F# B
       E F# D#m G#m C#m F# B

      E           F#
pengenku kowe ngerti
     D#m            G#m
kowe sing tak tresnani
          C#m
nanging piye meneh
          F#        B
kabeh wis dalane Gusti..

      E           F#
aku mung biso nerimo
        D#m            G#m
kowe gandeng ro wong liyo
      C#m
aku kudu kuat nerimo kanthi
  F#
iklas lan legowo..

(Chorus)
                 E
ra bakal tak baleni
         F#          D#m
tresnoku sing koyo wingi
         G#m          C#m
mergo janji kok blenjani..
       F#      B
kowe raiso nepati..

                  E
ra bakal tak lalekke
          F#           D#m
loro sing wis tak rasakke
       G#m          C#m
iki pancen wes takdire
       F#        B
aku ra biso ro kowe..

                 E
ra bakal tak baleni
         F#          D#m
tresnoku sing koyo wingi
         G#m          C#m
mergo janji kok blenjani..
       F#      B
kowe raiso nepati..

                  E
ra bakal tak lalekke
          F#           D#m
loro sing wis tak rasakke
       G#m          C#m
iki pancen wes takdire
       F#        B
aku ra biso ro kowe..

       G#m          C#m
iki pancen wes takdire..
       F#        B
aku ra biso ro kowe..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: