Kunci Gitar Overall - Rasepele



Capo di fret 2

(Intro) F G C Am Dm G C
        F G C Am Dm G C G

C             G            Am
tresno.. sing ning njero dodo..
  Dm        G            C  C7
kowe.. sing wis tak percoyo..
   F            G
nanging kabeh kuwi wis koyo
C      G/B   Am
langit lan bumi..
  Dm      G         C  G
adoh.. raiso dadi siji..

C           G          Am A
tresno.. ra kudu di pekso..
   Dm      G          C  C7
ndungo.. karo sing Kuoso..
   F            G
yo wes ben lilakke wae
      C   G/B    Am
embuh kui wis ro liyane
     Dm             G          C  C7
mugo Gusti.. paring ati nggo dewe..

   F        G
mergo.. tresno aku
 C    G/B   Am
iso lali konco..
     Dm        G         C
tapi tresnaku mbok sio sio..
      F          G
ning njobo nyobo rapopo
      C    G/B  Am
neng njero ati..ku lilo
      Dm        G        C
eling wae.. aku ki rasepele..

(Chorus)
  F      G       C  Am
kowe.. nglarani aku..
       Dm         G            C  C7
sumpah mati.. aku wis kadung jeru..
  F    G        C  Am
kowe.. ngapusi aku..
      Dm       G            C  C7
rasepele.. aku tenan mbek kowe..

(Int.) F G C Am Dm G C
       F G C Am Dm G C

   F        G
mergo.. tresno aku
 C    G/B   Am
iso lali konco..
     Dm        G         C Dm Em C
tapi tresnaku mbok sio sio..
      F          G
ning njobo nyobo rapopo
      C    G/B  Am
neng njero ati..ku lilo
      Dm        G        C  C7
eling wae.. aku ki rasepele..

(Chorus)
  F      G       C  Am
kowe.. nglarani aku..
       Dm         G            C  C7
sumpah mati.. aku wis kadung jeru..
  F    G        C  Am
kowe.. ngapusi aku..
      Dm       G            C  C7
rasepele.. aku tenan mbek kowe..

  F      G       C  Am
kowe.. nglarani aku..
       Dm         G            C  C7
sumpah mati.. aku wis kadung jeru..
  F    G        C  Am
kowe.. ngapusi aku..
      Dm       G            C  C7
rasepele.. aku tenan mbek kowe..
      Dm  G
rasepele..

   F        G
mergo.. tresno aku
 C    G/B   Am
iso lali konco..
     Dm        G         C
tapi tresnaku mbok sio sio..



Overall - Rasepele

(Intro) G A D Bm Em A D
        G A D Bm Em A D A

D             A            Bm
tresno.. sing ning njero dodo..
  Em        A            D  D7
kowe.. sing wis tak percoyo..
   G            A
nanging kabeh kuwi wis koyo
D      A/C#  Bm
langit lan bumi..
  Em      A         D  A
adoh.. raiso dadi siji..

D           A          Bm B
tresno.. ra kudu di pekso..
   Em      A          D  D7
ndungo.. karo sing Kuoso..
   G            A
yo wes ben lilakke wae
      D   A/C#   Bm
embuh kui wis ro liyane
     Em             A          D  D7
mugo Gusti.. paring ati nggo dewe..

   G        A
mergo.. tresno aku
 D    A/C#  Bm
iso lali konco..
     Em        A         D
tapi tresnaku mbok sio sio..
      G          A
ning njobo nyobo rapopo
      D    A/C# Bm
neng njero ati..ku lilo
      Em        A        D
eling wae.. aku ki rasepele..

(Chorus)
  G      A       D  Bm
kowe.. nglarani aku..
       Em         A            D  D7
sumpah mati.. aku wis kadung jeru..
  G    A        D  Bm
kowe.. ngapusi aku..
      Em       A            D  D7
rasepele.. aku tenan mbek kowe..

(Int.) G A D Bm Em A D
       G A D Bm Em A D

   G        A
mergo.. tresno aku
 D    A/C#  Bm
iso lali konco..
     Em        A         D Em F#m D
tapi tresnaku mbok sio sio..
      G          A
ning njobo nyobo rapopo
      D    A/C# Bm
neng njero ati..ku lilo
      Em        A        D  D7
eling wae.. aku ki rasepele..

(Chorus)
  G      A       D  Bm
kowe.. nglarani aku..
       Em         A            D  D7
sumpah mati.. aku wis kadung jeru..
  G    A        D  Bm
kowe.. ngapusi aku..
      Em       A            D  D7
rasepele.. aku tenan mbek kowe..

  G      A       D  Bm
kowe.. nglarani aku..
       Em         A            D  D7
sumpah mati.. aku wis kadung jeru..
  G    A        D  Bm
kowe.. ngapusi aku..
      Em       A            D  D7
rasepele.. aku tenan mbek kowe..
      Em  A
rasepele..

   G        A
mergo.. tresno aku
 D    A/C#  Bm
iso lali konco..
     Em        A         D
tapi tresnaku mbok sio sio..
Lihat Semua Chord Overall
Posted on : by
Related Chords: