Kunci Gitar Overall - Kudu Kuat Ati



Capo di fret 5

(Intro) C Fm C Fm
        Em Am Dm G..

  C      Fm          C
kabeh.. uwes tak lakoni..
  C      Fm          C
kabeh.. uwes tak turuti..
Em          Am          Dm
mugo.. kowe bakal ngerteni..
      G
aku sayang kowe..

  C      Fm          C
kudu.. sabar le ngadepi..
  C      Fm        C
kudu.. kuat batin iki..
  Em              Am        Dm
senadyan.. tresno ra dadi siji..
          G
yen kuwi dalane..
           C
kudu kuat ati..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
F         G           C
 kalah rupo kalah bondo..
           F
menang nggawe nyaman
      G          C
tur sebatas kekancan..
  F     G        Em       Am
roso nyaman.. ra iso bertahan..
 Dm       G           C
ati ati kuwi mung jebakan..

(Intro) Dm G C

 C       Fm         C
ayu.. pancen tak akoni..
  C        Fm          C
nanging.. aku kudu ngerti..
Em         Am            Dm
dudu.. aku sing ono ning ati
          G
nanging roso iki..
             C  Fm  C
ora bakal ganti..
C   Fm    C     Em Am Dm G  C
wo..wo..ooo.. ooo..

Em           Am
 umpomo roso ning jero dodo
       Dm         G         C
ra patio tok gatekno, ora popo..
Em                Am
 sing penting aku uwis berjuang
          Dm               G
tak buktekke roso iki ora ilang.. woo..

(Chorus)
F         G           C
 kalah rupo kalah bondo..
           F
menang nggawe nyaman
      G          C
tur sebatas kekancan..
  F     G        Em       Am
roso nyaman.. ra iso bertahan..
 Dm       G           C
ati ati kuwi mung jebakan..

F         G           C
 kalah rupo kalah bondo..
           F
menang nggawe nyaman
      G          C
tur sebatas kekancan..
  F     G        Em       Am
roso nyaman.. ra iso bertahan..
 Dm       G           C   Am A D
ati ati kuwi mung jebakan..

(Chorus) (Overtone)
G        A           D
 kalah rupo kalah bondo..
           G
menang nggawe nyaman
      A          D
tur sebatas kekancan..
  G     A        F#m      Bm
roso nyaman.. ra iso bertahan..
 Em         A             D
ati ati.. kuwi.. mung jebakan..



Overall - Kudu Kuat Ati

(Intro) F Bbm F Bbm
        Am Dm Gm C..

  F      Bbm         F
kabeh.. uwes tak lakoni..
  F      Bbm         F
kabeh.. uwes tak turuti..
Am          Dm          Gm
mugo.. kowe bakal ngerteni..
      C
aku sayang kowe..

  F      Bbm         F
kudu.. sabar le ngadepi..
  F      Bbm       F
kudu.. kuat batin iki..
  Am              Dm        Gm
senadyan.. tresno ra dadi siji..
          C
yen kuwi dalane..
           F
kudu kuat ati..

(Intro) Gm C F

(Chorus)
Bb        C           F
 kalah rupo kalah bondo..
           Bb
menang nggawe nyaman
      C          F
tur sebatas kekancan..
  Bb    C        Am       Dm
roso nyaman.. ra iso bertahan..
 Gm       C           F
ati ati kuwi mung jebakan..

(Intro) Gm C F

 F       Bbm        F
ayu.. pancen tak akoni..
  F        Bbm         F
nanging.. aku kudu ngerti..
Am         Dm            Gm
dudu.. aku sing ono ning ati
          C
nanging roso iki..
             F  Bbm F
ora bakal ganti..
F   Bbm   F     Am Dm Gm C  F
wo..wo..ooo.. ooo..

Am           Dm
 umpomo roso ning jero dodo
       Gm         C         F
ra patio tok gatekno, ora popo..
Am                Dm
 sing penting aku uwis berjuang
          Gm               C
tak buktekke roso iki ora ilang.. woo..

(Chorus)
Bb        C           F
 kalah rupo kalah bondo..
           Bb
menang nggawe nyaman
      C          F
tur sebatas kekancan..
  Bb    C        Am       Dm
roso nyaman.. ra iso bertahan..
 Gm       C           F
ati ati kuwi mung jebakan..

Bb        C           F
 kalah rupo kalah bondo..
           Bb
menang nggawe nyaman
      C          F
tur sebatas kekancan..
  Bb    C        Am       Dm
roso nyaman.. ra iso bertahan..
 Gm       C           F   Dm D G
ati ati kuwi mung jebakan..

(Chorus) (Overtone)
C        D           G
 kalah rupo kalah bondo..
           C
menang nggawe nyaman
      D          G
tur sebatas kekancan..
  C     D        Bm       Em
roso nyaman.. ra iso bertahan..
 Am         D             G
ati ati.. kuwi.. mung jebakan..
Lihat Semua Chord Overall
Posted on : by
Related Chords: