Kunci Gitar Overall - Nomer Loro



Capo di fret 5

(Intro) C Am Dm G C..

  C              Am
ditlateni.. di gemateni..
   Dm              G
di sayangi.. setuluse.. ati..
   C               Am
penjalukku.. kowe iso ngerti..
  Dm                       G
karep ati.. mung nyanding sliramu..

(Intro) F Fm C..

 C                 Am
aku ngerti.. isine atimu..
 Dm                    G
ono tresno.. nanging dud.. aku..
  C                Am
soyo suwe.. aku ngerasakne..
Dm               G           C    C7
awale bungah.. suwe-suwe.. bubrah..

(Chorus)
    F         G    Em       Am
rasane.. ati iki.. koyo digebuki..
  Dm     G           C
koyo diantemi loro batin iki..
    F            G         Em
jaremu.. ning atimu amung aku..
       Am          Dm
rosomu mung dinggo aku
       G           C
jebule kuwi mung kecu..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F Fm C..

  F                     C
kowe.. rung iso ngikhlaske..
Am        Dm         G           C
 rung iso ngeculke.. tresno lawasmu..
 F               C
aku.. kudu iso sabar..
Am     Dm           G           C   C7
 kudu iso nrimo.. dadi sing keloro..

(Chorus)
    F         G    Em       Am
rasane.. ati iki.. koyo digebuki..
  Dm       G           C
koyo.. diantemi loro batin iki..
    F            G         Em
jaremu.. ning atimu amung aku..
       Am          Dm
rosomu mung dinggo aku
       G           C   C7
jebule kuwi mung kecu..

    F        G     Em         Am
rasane.. ati iki.. koyo digebuki..
Dm       G           C
koyo diantemi loro batin iki..
    F          G         Em
jaremu ning atimu amung aku..
       Am          Dm
rosomu mung dinggo aku
       G           C
jebule kowe mung kecu..



Overall - Nomer Loro

(Intro) F Dm Gm C F..

  F              Dm
ditlateni.. di gemateni..
   Gm              C
di sayangi.. setuluse.. ati..
   F               Dm
penjalukku.. kowe iso ngerti..
  Gm                       C
karep ati.. mung nyanding sliramu..

(Intro) Bb Bbm F..

 F                 Dm
aku ngerti.. isine atimu..
 Gm                    C
ono tresno.. nanging dud.. aku..
  F                Dm
soyo suwe.. aku ngerasakne..
Gm               C           F    F7
awale bungah.. suwe-suwe.. bubrah..

(Chorus)
    Bb        C    Am       Dm
rasane.. ati iki.. koyo digebuki..
  Gm     C           F
koyo diantemi loro batin iki..
    Bb           C         Am
jaremu.. ning atimu amung aku..
       Dm          Gm
rosomu mung dinggo aku
       C           F
jebule kuwi mung kecu..

(Int.) Bb C Am Dm
       Gm C F..
       Bb Bbm F..

  Bb                    F
kowe.. rung iso ngikhlaske..
Dm        Gm         C           F
 rung iso ngeculke.. tresno lawasmu..
 Bb              F
aku.. kudu iso sabar..
Dm     Gm           C           F   F7
 kudu iso nrimo.. dadi sing keloro..

(Chorus)
    Bb        C    Am       Dm
rasane.. ati iki.. koyo digebuki..
  Gm       C           F
koyo.. diantemi loro batin iki..
    Bb           C         Am
jaremu.. ning atimu amung aku..
       Dm          Gm
rosomu mung dinggo aku
       C           F   F7
jebule kuwi mung kecu..

    Bb       C     Am         Dm
rasane.. ati iki.. koyo digebuki..
Gm       C           F
koyo diantemi loro batin iki..
    Bb         C         Am
jaremu ning atimu amung aku..
       Dm          Gm
rosomu mung dinggo aku
       C           F
jebule kowe mung kecu..
Lihat Semua :

Overall

Chord Kunci Gitar lainnya: